Perendev Motoru

Bu konuda yapılan tüm çalışmalar:

http://www.free-energy-info.co.uk/PJKbook.pdf adresindeki ücretsiz kitabı indirip, birçok sistemdeki şemaları da inceleyip karar verebilirsiniz.


İndirmeden incelemek isteyenler de: http://www.free-energy-info.co.uk/

adresinden bakabilirler sevgili dostlarım.

Aklıma yatan Lutec org. un çalışmaları -ki gerçekten çalışıyor, mucidi bir kaç yıl önce vefat etti.

Onun dışında da Kapanadze, fransız genşler güzel replikalarını yapmışlar.

Rastgele.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Konuyu hortlatıyorum ama;
arkadaşlar bende oldum olası mıknatıslarla yapılacak olan sonsuz enerji ile ilgili araştırma yapıyorum ve tam olarak ortaya çıkmaması acaba olmuyor mu ki ortaya çıkmıyor dememe sebep oldu ama bana göre yapılmaz diye birşey yok sonuçta etrafımızda gördüğümüz herşeyde bırakın etrafı insan vucüdunda bile bir enerji kaynağı var.

size sormak istediğim ben öyle büyük enerji istemiyorum belki bana göre öyle geliyor

5000mAh lik bir power bankı şarj etmek istiyorum bu mümkün mü bu sistemle

hani diğer şeylere göre daha bir mümkün geliyor çünkü araba çalıştırmak gibi değil

tabi buna görede istenilen enerji düştükçe boyutta doğru orantılı düşer mi ?

bu konuda okuduğum bir yer ilgimi çekti havasız ortamda aşınma olmayacağı için daha iyi olacağı ve bunun içinde vakumlu bir ortamda olması daha iyi olacağı söylenmişti bunun etkisi nedir ?
 
Perendev batmis arkadaslar. Yeni adam muammer yildiz isimli Turk mucitdir. Bu arada kapanadze yi tavsiye ederim. Ben bilgisizligimden anlayamiyorum ama calisir bir cok surum projesi var fransiz bir adamin replika olarak yaptigi.
 
Peki ben pes ettimmi ? Tabii ki hayır. Sadece mıknatısın gücünü absorbe edebilecek bir materyale ihtiyacım var. Mıknatısın önüne koyduğumuzda itme ve çekme gücünü geçici olarak ortadan kaldıran bir madde bulduğum zaman bu iş bitmiş demektir.
ferromanyetik materyel var kutup etkisini kaldırıyor sadece mıknatıs özelliği kalıyor. nerdemi var mesela harddiskin içinde yan duvarında bulunur veya buna başka bir misal ferit nüveler ferromanyetiktir. zaten perendev nevi makinalarda bunlar kullanılıyor dikkat edin siyah renkli mıknatısa benzeyen ancak feritnüve malzemesi olan bir malzeme.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,292
Mesajlar
916,508
Kullanıcılar
450,127
Son üye
furkan680

Yeni konular

Geri
Üst