pbp yardım

tiger41

Üye
Katılım
21 Şub 2007
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaslar pbp da program yazdıktan sonra derliyorum her seferinde out of memory hatası veriyor bunu nasıl duzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim.Cok onemli...
 
Merhabalar.

Why do I get an "out of memory" error when I try to compile?

Compiling large PicBasic Pro source code files can tax the memory of the PC running the compiler. If an Out of Memory error is issued, an alternate version of PBP can be used. PBPW.EXE has been compiled to make use of all of the memory available to Windows 95, 98, NT and 2000. You must, of course, be running in a DOS shell from one of those Windows environments or within Microchip's MPLAB. To execute the Windows version from the DOS command line, simply substitute PBPW for PBP.

PBPW options filename

Belki sizin sorununuza bu satırlar çözüm olur. Eğer ingilizce yardım isterseniz kısaca size şöyle söleyebilirim windows ta DOS komut ekranında derleme yapacaksanız PBP yerine PBPW komutunu kullanırsanız bu hata mesajıyla karşılaşmassınız diyor. Ayrıca bir de ekstra olarak şunu belirteyimki PM komutunu çalıştıracaksanız dosyanızın içerisinde MPLAB ın eski bir versiyonunu MELABS firması komut satırınına nasıl ilave edeceğinizi anlatıyor. Derleme sorunlarınız hallolur.

Detaylı bilgi için adres:

http://www.melabs.com/faq/02039124.htm
 

Forum istatistikleri

Konular
128,316
Mesajlar
916,653
Kullanıcılar
450,150
Son üye
Sqnax

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst