Paketleme makinası üreten,pazarlayan var mı?

kab_u_s

Üye
Katılım
9 Mar 2008
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba firmamızda kullanmak üzere bakır ruloları paketleyecek bir paketleme hattı kurmayı planlıyoruz bu konu ile ilgilenenler varmı, yada bildiğiniz yerli/yabancı firmalar varmı, bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler.
 
bakır uloların boyutlarını verirsen yardımcı olabilirim
 
ruolaların yüksekliği 65 cm yi geçmez, genişlikleri ise 20-70 cm civarında olmakta
büyük rulolar (40-65*40-70) tekli yada ikili olarak kutulama yapılmadan paletlelerin üzerine oturtulmakta.Üst kısımlarına karton köşebentler geçirilip polimer şerit ile sıkılmakta daha sonara rulo ve paletin berbaber üzerlerine plastik torba geçirilerek ısıtılmakta ve gerginleştirilmekte.

Küçük olarak nitelendirebileceğimiz rulolar ise ki bunların ölçüleri ,yükseklilikleri 20 cm yi geçmez, çapları ise 20-50 arasında olur bunlarada tek tek poşetlenmekte daha sonra yatay olarak paletlerin üzerine dizilmekte (palet ölçüleri 75*65- 105*105-100*100 dür) aralarına karton konarak üst üste 50-60 yüksekliğe kadar konmaktadırlar. Ve enson Kontraplaktan yapılmış olan kapaklar bu plakaların üzerine geçirilip kutu halinede sevk edilmektedirler.

Biraz karmaşık gibi ama bir genellem yapmak mümkün pakaetleme prosesimizde . bu konu ile ilgilenirseniz irtibata geçebiliriz.
 
bakir rulolarin ebatlari ve nasil bir paketleme istiyorsun kardes....
 
sn kab-u-s,
şu anda halıhazırda çalışmasını yaptığımız sistemlerde mekanik ve kontrolunu firmamızın yaptığı sistemler var. irtibata geçerseniz istediğiniz paketleme sistemi ile ilgili olarak görüşebiliriz. size yardımcı olabiliriz.
iyi çalışmalar dilerim.
 
marmak makina var izmirde, aramanı tavsiye ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,487
Mesajlar
917,988
Kullanıcılar
450,463
Son üye
ePlan0

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst