Otomatik kapı bariyer sistemleri

nekesoglu

Üye
Katılım
9 Ocak 2010
Mesajlar
32
Puanları
1
slm arkadaşlar, ben kayseriden, arkadaşlar ben otomatik kapı bariyer sistemi yapmak istiyorum bana bir başlangıç fikri vermenizi rica ediyorum hani kapı girişlerinde olur ya bir motor kolu 90 derece kaldırırı araba geçincede geri indirilir kumandalı, mesela bina girişlerinde sadece o binadakiler park etsin diye, bu konuda yardımcı olmanız mumkun mu ve hangi ekipmanları kullanmam gerekiyor, step motor yada daha ucuz bir motor mu kullanmaliyim, surucu mu kullanayım yada plc mi ki bence plc daha iyi olur zaten plc ucuz pahalı degil, hangı ekipmanları kullanmam gerekiyor yardımclarınızı bekliyorum.

elekt. müh. özgür msn : *********@hotmail.com
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
6metre alüminyum veya fiber bariyer için 0,18-0,25kw motor +rediktör işinizi görür.Rediktör çıkışı ne kadar küçükse o kadar iyi.
0 ve 90 derece sınırı için 2 adet limit siviç ve motor yön değişimi içinse 2 adet kontaktör veya role.+motor koruma
Eğer uzaktan açılıp kapansın istiyorsanız 1 adet (bir veya iki kanallı olabilir)RF alıcı -verici
En az bir adet fotosel ve roleye gereksinmeniz var.

Motor-rediktör hariç tutulduğunda tüm maliyet fazla sayılmaz.Tabiki kullanmayı düşündüğünüz markalara göre fiyat yükselebilir.

Güvenlik açısından fotoselin NC olması tercih edilir.NO kullanır ve kablolamada sorun çıkarsa güvenlik açığı oluşacaktır
 
Aslında kendiniz yapmanız çok güzel olabilir ama yapacağınız işde görünümde bir okadar önemli bana sorarsanız İzmirde bulunan ERYAPI metal otomatik kapı sistemleri konusunda çok iyi ve uygun fiyatlı. araştırmanızı tavsiye ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,991
Son üye
multiroots

Yeni konular

Geri
Üst