O An Elektrikçi Olduğuma İsyan Ettim.

çok sanslı insanmışın.Çok ggeçmiş olsun
 
Arkadaşım bir arızaya gittiğimiz zaman öncelikle uzaktan çevresini denetlememiz gerektiğini hatırlattığın için teşekkür eder kazasız belasız sağlıklı bir mesleki ömür geçirmeni dilerim.
 
arkadaşım büyük geçmiş olsun ama burada hata kimde tedaştamı yoksa dikkatsiz olduğu için arkadaşımızdamı evet arıza oluşabilir ama şunu bilmek lazım abone trafolu abönemi yoksa değilmi eğer trafolu abone ise neden og sigortaları atmamış sonuçta tedaş görevliside olsa og deki arza hücre besliyorsa otomatik besler yok tek noktadan seksiyonerle besliyorsa sigortası atar sigortası takılır tekrar beslenir benim görüşüm arkadaşımız dikkatsiz ve eğer trafolu müşteriyse o g sigortası yanlış seçilmiş yada tel sarılı bence hepimiz arızaları doğru yorumlamalı ve dikkatli olmalıyız tabi bu benim görüşüm sonuçta görünmez tehlike ve biz görülmeyeni görmeye çalışıyoruz
 
Geçmiş olsun. Bu kaza senin bilgi becerinle alakalı bir hata değil. o an orada bulunman ve panodan biraz uzaklaşmış olman hepside tevafıktır. O hatta bulunan AG den beslenen tüm alıcılar bu tehlikeyi yaşamıştır. Tedaş görevlileri OG den açılmışsa Tüm hattı gözle kontrol etmelilerdi. allah tüm meslektaşlarımızı korusun.
 
işte tedaşın bır tecrubesızlıgı daha allah korumus arkadasım buyuk gecmıs olsun
 
üstat çok çok geçmiş olsun allah korumuş valla..
bence sen üç beş cocuk sevindir çikolata felan al :)
sakat meslek seçmışız ne vardı muhasebeci olsaydık en fazla hesap makinesinin enerjisinden korkardık :)
tekrar geçmiş olsun..
 
büyük geçmiş olsun!! allah hepimize yardım etsin, kolay gelsin. kazasız günler dilerim... saygılar
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,727
Kullanıcılar
449,963
Son üye
farukeem31

Yeni konular

Geri
Üst