NVR SW Bağlantısı Hk

mecaz

Üye
Katılım
27 Eyl 2010
Mesajlar
73
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar Hikvision marka 16lı Nvr, aynı marka ıp kamera ve yine aynı marka 8li portlu poeli switch var elimde. yakın mesafe kameralarımı nvr bağladım. uzak mesafe kameralarımı ise sw üzerinden nvr lan girişine bağladım.

Nvr üzerine bağladığım kameralımı çalıştırdım ancak sw üzerinden gelen 8 ad kameramı bir türlü ekleyip çalıştıramadım yanlış bir uygulamamı yaptım yardımlarınız bekliyorum. Kameralarımı hepsi sağlam ve çalışıyor nvr girişlerim sağlam. Teşekkürler.
 
Merhaba,
Kullandığınız switch modelini paylaşabilir misiniz? Bazı switch modellerinde portlar arası vlan denilen yalım özelliği mevcut. Bu özellik aktif edildiği takdirde portlar biri biri ile iletişimi keserler ki bu durumda bağlantı şekliniz önemlidir. Birde kameralar diğer nvr dan beslenen kameralar ile aynı model mi? farklı model yada marka ise bazı kameralarda konfigürasyon ayarlarından integration protocol de ağ arayüzü açma ayarı var onu enable yaparak kullanıcı listesine admin olarak kayıt cihazını eklemen gerekiyor. Yalnız senin sorunun muhtemelen switch portlar arası yalıtım kaynaklı gibi duruyor bi kontrol et bakalım. Hatta varsa görsel paylaşabilirsen daha iyi olur.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,196
Mesajlar
915,754
Kullanıcılar
449,974
Son üye
umitseyhan

Yeni konular

Geri
Üst