Neden Kontrolkalemi.com

Elektronikden ziyade elektrik konuları içeriyor bu site, çok güzel bir site gerçekten.
İnsanlar bu sitede paylaşımı seviyor.
ama yine de elektronik kısmı biraz daha düzenli olsa daha iyi olur diye düşünüyorum analog elektronik ve güç elektroniği ayrı bir başlık altında toplanabilir.
Herkese saygılar.
 
arkadaşlar ilk önce bu siteyi kuran arkadaşlara canı gönülden teşeküer ederim gerçekten millete çok faydalı bir site ben sizin sitenize haziran ayında üye oldum gerçektende çok soruma yanıt buldum ben bir fabrikanın teknik sorumlusuyum ama nekadarda elektrikçi olsak herkesin bilmediği konular var burada herkes kfasındaki sorulara bir cevab buluyor kendi şahsımca söylüyorum ben bu siteden gerçektende çok fayda gördüm hepinizden allah razı olsun
 
elektrik elektronik disiplinlerinde başa oynayan bir site çünkü. geniş katılımın olduğu birçok konu hakkında çok faydalı bilgilerin yer aldıgı bir site. emeği geçen herkese teşekkürler.
 
arkadaslar sanirim 2006 dan bu yana foruma uyeyim paylasimlar gerekli olan konular hepsi birbirinden degerli tanisip yardimlastigimiz arkadaslar var bilgisini esirgemeyen dostlarin elleri dert gormesin bu forumu baslatanlar kurucular ugrasanlar emek harcayanlar hizmetiniz buyuk tesekkurler.
 
Tüm dostları selamlıyorum.(Herşey Eğitimle Başlar... Geleceği İnşaa etmenin Temelinde Eğitim Yatar.)Özellikle Elektrik olup,diğer tüm Branşlardaki üye arkadaşlarımıza faydalı olan üstadları,hocalarımı,ustalarımı tekrar tekrar emeklerine saygı duyuyorum.Neden KontrolKalemi denilirse kanımca kimse başarı merdivenlerini eli cebinde çıkmamıştır,çıkamazda.Amaç Eğitimse hizmetse katkıda bulunması adına TEŞEKKÜRLER KONTROLKALEMİ :)
 
09-06-07 tarinde internet araması sonunda rastladım buraya ve o günden beri vazgeçilmez bir kütüphanem oldu. Verileri bilgisayarımla her yere taşıyamıyabiliyorum ama sizinle heryerde irtibata geçip bilgi-düşünce-tecrübe paylaşımı yapabiliyorum.

Kontrolkalemi.com kontrol edilecek ilk yer başka söze gerek yok

Herkeze iyi çalışmalar
 
inanın bende bu site ekmek su sigara gibi bağımlılık yaptı insanlardan birşeyler öğrenmek ve bildiğim konuları paylaşmak nasıl bir haz veriyor anlatamam...ilk üye olduğumdan bu yana ne zaman ihtiyaç duysam ,çözüm oluyor...bu sitede katkısı bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim saygılar...
 
bu siteyle yeni tanıştım ama ne kadar geç tanıştığımı gün geçtikçe,bu sitede vakit geçirdikçe daha çok anlıyorum..
karşılık beklemeden bilgi ve deneyimlerini paylaşan güzel insanları görmek gerçekten çok çok hoş..
bu samimiyeti gördükçe insan soru soran arkadaşlara elinden gelen yardımı yapma isteği duyuyor...
henüz yeterli seviyede değilim ancak ben de artık buranın müdavimiyim...
burada olan herkese teşekkürler...

bu güzel ülkenin bu güzel yardımsever insanlarıdır bu ülkeyi güzel yapan...
 
ben de kendimi çok geliştirdim bu site sayesinde. ve de inanıyorum ki bazı arkadaşlarımın da kendini geliştirmesi için yardım ettim. örnek : siteyi herkese tavsiye ediyorum :)
 
gerçekten burdan öğrendiğimiz çok şey oldu bu siteyi yapanlaradan Allah razı olsun gerçekten yüzünü bile görmediğiniz insanlar sizin sorunlarınıza çözüm üretmeye çalışıyor.gerçekten güzel bir şey bu bu kalitenin hiçbir zaman eksilmemesi dileğiyle tüm kontrol kalemi yöneticilerine ve ustalarımıza, kardeşlerimize ,ağabeylerimize selamlar...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,488
Mesajlar
918,005
Kullanıcılar
450,464
Son üye
Yakuphan.

Yeni konular

Geri
Üst