nec 555 li 2 kanal servo motor test devresi

Katılım
12 Eki 2013
Mesajlar
23
Puanları
1
selam arkadaşlar. ne yaptımsa birtürlü çalıştıramadım . bendemi bir şey var anlayamadım gitti .devrenin vidiosunda güzel çalışıyor ....aynı devreyi ben bağlıyorum .hatta başka devreleride bağlıyorum birşey değişmiyor yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...
or2ff9.jpg

28k3sdu.jpg
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
yaptığınız devrenin bir fotoğrafı varmı ? varsa daha iyi yardımcı oluruz .
 
devrenin şemasınıda görüyorsunuz..servo motorunda resmini ve bağlantı uçlarıda belli selamlar ....
 
devre elemanlarını doğru bağladığınız takdirde kesinlikle çalışması gerekiyor belliki ya yanlış bağladınız yada elemanların birinde sıkıntı var. foto istememin sebebi senin gözden kaçırdığın birşey varsa bulabilmek.
 
yaptığınız devrenin bir fotoğrafı varmı ? varsa daha iyi yardımcı oluruz .
Arkadaşlar bu gün özellkle servo motoru aldığım dükkana gittim .devreyinin bağlantısını beceremedik bari hazır devre alalımda bu işten kurtulalım dedim .....NE mümkün belki inanmıyayacaksınız ama ..? Ankaranın konya sokağındaki sormadığım dükkan kalmadı ....servo motoru test edecek satılık bir devre bulamadım..Kelin ilacı olsa kendi başına çalar.... Anlaşılan hevesimiz ahirete kaldı .........KİŞİLERE İBRET OLSUN........saygılar....BURASI TÜRKİYENİN BAŞKENT ANKARA....... İİİİİİİİ.........?
 
Son düzenleme:
kardeş konya sokakta istediğin devreyi hazırda bulamazsın oradaki dükkanlar en çok giden devreleri ellerinde bulundurur, devre şemasını verip yaptırabilirsin ama buda sana biraz pahalıya patlar.
 
Servo test dahi yazman yeter başka devre yap elindekileri değerlendirirsin.
 
Devreden motoru cikar led bagla. Devrenin calistiginden emin ol. Devre calisiyorsa sorunu motorda ara calismiyorsa devrede ara.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,316
Mesajlar
916,653
Kullanıcılar
450,150
Son üye
Sqnax

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst