Motor Yanmalarına Ve Termik Kullanımına Son!

Semih Yalınkılıç

Federal Temsilcisi
Katılım
6 Mar 2008
Mesajlar
378
Puanları
16
Yaş
47
Konum
federal elektrik
KAEL ke-dp-01
Özellikleri;

-Faz Sırası
-Faz Yokluğu
-Aşırı Gerilim Kontrolu
-Düşük Gerilim Kontrolu
-Gerilim Dengesizliği
-Aşırı Akım Kontrolu
-Düşük Akım Kontrolu
-Akım Dengesizliği
-Aşırı Frekans Kontrolu
-Düşük Frekans Kontrolu
-Elektriksel Büyüklüklerin Gösterimi

Röle X/5 ve harici 100 Amp akım trafolu olmak üzere 2 model olucaktır.Ayrıntılı bilgi için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • dp copy.jpg
    dp copy.jpg
    35.1 KB · Görüntüleme: 774
eğer firmanız kendisi geliştirmiş ise ve bu urün Türkiye de üretiliyorsa sizleri tebrik ederim. ürünüzü kullanmaya çalışırım ve tavsiye ederim.
bizim meslekte çok yabancı ürünler dolaşıyor yerli ürüne yer kalmıyor. sizin gibi firmalar bence ortakca desteklenmeli (eğer kendi imalatınızsa).
 
çok sağolun kendi imalatımız fabrikamız izmir kemalpaşada isterseniz ziyaret edebilirsiniz.Amacımız yerli ürün kullanılmaz imajını ortadan kaldırmak birbirimize destek olarak kalkınabiliriz ancak.İyi çalışmalar dilerim
 
umarım türk piyasası sizi kaelle alır.yoksa çinliler kapar.. başarılar çok kaliteli ürünler.bayiler düzeyindemi satış olacak fiat önemli tabiki(ne yazıkki)
 
resimdeki nötr lü model nötürsüz model varmı ? ikinci olarak neden nötürsüz faz koruma röleleri 17.5 mm dar tip üretemiyoruz yabancı ürünlerde bu var nötr bazen sorun teşkil ediyor özellikle kaynak makinalarının çalıştığı tesislerde faz korumalar dayanmıyor nötürsüz model daha uygun geliyor sizin düşünceniz nedir semih bey böyle bir ürün varmı açıkcası pek inceleme fırsatım olmadı
 
Selamlar
erday bey x/5 modeli 130 tl ,100 amp lik modeli 175 tl olucak.Bu fiyatların üstünden bayii iskontosu + kdv.Bulunduğunuz il de bayimiz yoksa yardımcı oluruz.

Sayın Fuat bey
Resimdeki nötrlü model.Ne yazıkki bizdeki nötrsüz faz koruma röleleride büyük tip.Bunun sebebi nötrsüz modellerin devre yapısının otomat tiplerine sığmamasıdır.Genel olarakta yoğun bir istek gelmediği için bu devreyi otomat tipine çevirmedik.Ancak nötrsüz olarak 2 tip büyük kutu faz koruma rölemiz vardır.
 
Çok yararlı olacak gibi görünüyor.. Tebrik ediyorum
 
-Faz Sırası
-Faz Yokluğu
-Aşırı Gerilim Kontrolu
-Düşük Gerilim Kontrolu
-Gerilim Dengesizliği
-Aşırı Akım Kontrolu
-Düşük Akım Kontrolu
-Akım Dengesizliği
-Aşırı Frekans Kontrolu
-Düşük Frekans Kontrolu
-Elektriksel Büyüklüklerin Gösterimi
Bu kadar geniş yelpazede koruma gerçekten takdire şayan. Gerçek kaliteyi tabiiki zaman ve kullanıcı feedback'leri gösterecek. Başarılar...
 
kael semih bey konyada urunlerinizi kımler satıyor incelemem urunlerin tanıtımı burda zayıf haberiniz olsun
 
motor korumanın maliyeti artacak gibi görünüyor.3 adet akım trafosu,birde rölenin kendisi.biz bunu kullanmak istesek bile işten anlamayan başımızdaki müdürlerimize bu maliyeti zor anlatırız.haksızmıyım acaba.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,192
Mesajlar
915,735
Kullanıcılar
449,967
Son üye
Gokhanttu

Yeni konular

Geri
Üst