motor sürücüleri hk

vekilpazar

Üye
Katılım
26 Mar 2009
Mesajlar
33
Puanları
1
Arkadaşlar elimizde bulunan motor sürücüsü durma anında çok kısa bir zaman geri dönüyor. Tekstil makinasında olduğu için bu geri dönme esnasında iğneler kırılıyor. Bunun sebebi nedir?Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Saygılarımla.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
vekilpazar arkadaşım sürücünün markasını bilmiyorum ama parametreleri kontrol birde frenlem ayarlarına bak
 
çıkışa bir kontaktör bağlarsan stop anında sürücü çıkışını devre dışı bırakabilirsin
 
Sorunun sürücüden kaynaklandığına eminmisiniz.Sürücü devreden çıktıktan sonra makina kendi ataleti ile geriye dönüyor olabilir.
 
Sorunun sürücüden kaynaklandığına eminmisiniz.Sürücü devreden çıktıktan sonra makina kendi ataleti ile geriye dönüyor olabilir.

katılıyorum makina terazide kurulmamışda olabilir yada kasnakta balanst vardır ondandan bu dönüşü yapabilir arkadaşım
 
arkadaşlar problemin sürücüden kaynaklandığına eminim.Şöyleki başka makinada çalıan sürücüyü taktığımızda problem yokoluyor.
 
Peki o taktığınız sürücüaynı marka,aynı versiyon mu eğer aynı ise normal çalışan sürücü parametrelerini diğerine kopyalayabilirsiniz
 
sürücünün marka ve modelini belirtseniz daha iyi yardımcı olabiliriz
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,882
Kullanıcılar
450,000
Son üye
ozproje46

Yeni konular

Geri
Üst