MM440 DC BARA HATASI

mypolce

Üye
Katılım
29 Eki 2009
Mesajlar
7
Puanları
1
Yaş
44
Arkadaşlar 22kw mm440 inverter devre aldım.fakat kullanılan yer itibarı ile sürücü A910 hatası verip akabinde F002 hatası veriyor.sürücü rejenaratif calışma aldıladıgından dolayı verdigini zaten bılıyoruz bunun önlemini nasıl alabılırız.

a)dc bara gerilimi parametresini 1000v cıakrdım gene hata verdı.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
frenleme direnci.motorun kalkış duruş rampa süreleri.
 
frenleme direnci.motorun kalkış duruş rampa süreleri.
ferit kardeşim hatayı calışırken verıyor.kalkış ve duruşta degil.düşün ki bir nesneyi yukarı kaldırırken normal.indiriken nesnenin agırlıgından dolayı motorun deviri artması buda rejenaratij durumunu ortaya cıkarıyor ve A910 HATASI RESETLEYINCE F002 HATASI AYNI ANDA.
 
Frenleme direnci baglayabilirsiniz.
 
tek ve kesin çaresi fren direnci kullanman konusuna katlıyorum. fren direnci zaten bu dejeneratif kaynaklı dc bara yükselmesini önlemek ve dc barayı hep belli tolerans değerlerinde tutmaktır. iyi çalışmalar
 
bir iki gün öncesine kadar bizim de başımızdaydı dc bara hatası. 17 adet MM420den sadece birindeydi. Meğer nasıl olmuşsa o driver 220V yerine 380V luk alınmış. Dolayısıyla gerilim dc düşük oluyor. Ayrı olarak DC besleme versekte (profibus modul üzerinden) durum değişmiyordu.
 
dc bara hatası(910) VE F002 hatasını ortadan kaldırdım ilginize ve yardımınıza tesekkurler arkadaslar.sistem su an normal calısıyor.
 
ne yaptınızda hata ortadan kalktı bizimle paylasırmısınız
 
:cool:çok sevindik ama nasıl kaldırdığını burda paylaşırsan sana herkesin faydası oldugu gibi seninde herkese faydan dokunmuş olur.:cool:
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,486
Mesajlar
917,968
Kullanıcılar
450,459
Son üye
mustafasevimli51

Yeni konular

Geri
Üst