Micromaster ve Telemecanique Hız Kontrol cihazları ile ilgili ...

Eyvallah ....
 
sabİt Momentlİ Uygulamalarda VektÖr KontrollÜ ÜrÜn Kullanmani Tavsİye Ederİm.
 
ben altivar 28 kullanmanı tavsiye ederim.bu cihazlarda motor miline uygulanan yüke bağlı devrini otomatik olarak arttırıp azaltabiliyor.bunun icin outpuls cıkışını inpuls girişine bağlıyorsun. LSP değerini 10 HSP 50 veya daha yüksek set ediyorsun. daha fazla bilgi istiyorsan altivar 28 kullanma kılavuzuna bakmam gerekiyor.altivar 28 terci etmemin sebebi kullanım kolaylığıve karmaşık olmaması
 
slm arkadaşlar micro master 1100w sürücünün igbt si arızalı nereden temin edebilirim yardım lütfen
 
Telemecaniqu suruculer bu isi gorur.Ayrica bu suruculerle cikis voltaj ve frekansinida parametrelerle degistirebilirsin.Dedigin gibi 0,37 kw motoru 220v ucgen baglayabilirsin.Frekansinida yukseltip motor devrinide artirabilirsin.Kolay gelsin.
 
arkadaşlar bu sürücüler gerilimi mi değiştiriyor yoksa frekansı mı değiştirerek devri ayarlıyor,ortada tasarrufta söz konusu oluyoru ?
 
Siemens sürücüyü kartaldaki siemens servise yolla başka türlü hurda sürücü bulup ondan söküp denemen lazım.Onun dışında piyasadan bulman zor.
 
Öncelikle konu ile ilgilenen arkadaşlara merhaba.

1) Siemens S7 300 CPU (313C-2DP) ile telemecanique ATV31 veya üst modeli bir hız kontrol ünitesi ile profibus üzerinden haberleştirilebilirmi.
2) Eğer bu mümkünse bunu yapmış teyid etmiş arkadaşlar S7300 projesini benimle paylaşabilirmi.

Şimdiden teşekkür ederim.
 
Başka marka ile uğraşacağına(eğer elinde o marka mevcut ise yapılacak bir şey yok). Sinamics G120'yi dene. seni en az uğraştıracak model olur.
 
hakanaga arkadaşım teşekkür ederim.Ben zaten micromaster 440 21 tane sürücüyü haberleştirerek yaptım ve şu anda proje çalışıyo fabrikada.Benim yapmak istediğim aslında MM440 lara ATV31 sürücüleri alternatif olarak kullanmak istedim.aralarında fiyat farkı oluşuyorda.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,299
Mesajlar
916,536
Kullanıcılar
450,131
Son üye
mrtblkl

Yeni konular

Geri
Üst