Mesleğinizin Nefret Ettiğiniz Yanı?

herşeye rağmen hayat devam ediyor arkadaşlar
 
tekstil fabrikasında çalışıyorum başkalarına göre üç faz bir nötr al götür. ne olacak bende bağlarım motoru demeleri sanki biz motor bağlama haricinde hiç bir iş yapmıyoruz.
işimiz görsel olmadığından kıymeti yok fabrika müdürümüz ne yaptın bana göster diyor ama nafile o görmeyi bilmiyor bende ona anlatmayı.işletmeciler için onlar üretiyor siz tüketiyorsunuz demeleri bunun yanında makinaların yanından gel iki dakika bakta yap ne olacak sanki...biz bu mesleği iki dakikalık iş ne olacak demeleri içinmi 5 yıl eğitim alıyoruz anlamadım böylelerine cevabım o iki dakikalık işi sen yapta ben göreyim bakalım oluyor..

Hocam elinde 80 voltluk bir kondansatör varsa, 80 voltta şarj et ve müdür ne yaptın diye soruğunda, müdürün ellerine değdir kondansatörü. Aha bunu yaptım de. Daha da yanına bile yaklaşmaz merak etme :)
 
Bir arıza ararken ve o arızayı onarmaya çalışırken hiç bir şeyden anlamayan insanların başımda durup bir bileni çağıralım mı demesinden, aynı cihazın farklı bir arızasında aynı işbilmezin "keşke başkasını çağırsaydık bak yapamadı" diye homurdanmasından, arızayı çözerken neden böyle oluyor nasıl tamir edeceksin sorusuna karşın yaptığım açıklama sırasında yüzüme anlamsız bir ifade ile uzaylıymışım gibi bakılmasından nefret ediyorum.

"Bilmiyorsan biraz uzak dur birader tamir edince gelir kullanırsın" diyesim geliyor.
 
bende muayene ve takip işlerine uyuz oluyorum tabi floresan arızasıve korniz montajınıda unutmayalım
 
meslek arızalarından değilde insan arızalarından bıktım makinaların arızası bitse personelin bitmiyor telefonu yere atıp bozulmasına neden olanlardan üstünde kılima olup altına soba isteyenlerden makine arızalanınca ilk önce kendilerinin ekrana vurarak tamir ediyorum sanmalarından uçları söküp karıştırmalarından
 
Makinaların mekanik arızalarında hala elektrik arızası diye iddia etmelerinden.(mekenik Bakımcılardan)
 
bir elektrikçinin hiçbir zaman kablo çekmeyi seweceğini sanmıyorum :)
nefret ediyorum yaaaaaaaaaaa :)
 
bende anlayışsız insanlara laf anlatmaktan nefret ediyorum,çünki anlamıyorlar.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,876
Kullanıcılar
449,997
Son üye
Ali5534

Yeni konular

Geri
Üst