Mentor mp tahmını hız ile çalışma

benhur

Üye
Katılım
21 Kas 2009
Mesajlar
321
Puanları
1
Yaş
29
Merhaba öncelikle Allah herkese iş rastlıgı ve bereketi versin. Sorunumuz su işletmemizde Emerson mentor mp serisi sürücü ile dc motor kontrolu yapıyoruz, tako dan basımız dertte sürekli fbr yada fbl yanı tako sinyali yok yada yanlış arızası yasıyoruz, takonun yenisini siparıs ettik fakat gelen ürününü rotor kısmının mekanik olarak üzerinden soktugumuzun olcülerinde işlenmesi gerekli.hammadde kuruması sebebiyle uzun süre üretimi durdurma sansımız neredeyse yok. Sürücünün manuelinde tahmini hız geri beslemesi gibi bişey okudum fakat nasıl calıştıgını ve parametrelerini cözemedim. Bu sekilde parametreleri degıştırıp takosuz olarak motoru calıştırma imkanımız var mı ? Ve hangi parametreleri degıstırmeliyim. Teşekkür ederım
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
03.26 Speed feedback selector parametresini 5:Est.SPEED (Estimated speed) yapıp denediniz mi?
 
İlk musaıd zamanda deneyeceğim tesekkür ederim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,206
Mesajlar
915,817
Kullanıcılar
449,986
Son üye
ferhatyigit

Yeni konular

Geri
Üst