Logo Kurulum

Aykduran

Üye
Katılım
28 Eyl 2009
Mesajlar
33
Puanları
1
Yaş
45
kullanmış olduğum sıemens logonun bigisayarda olan programı silinmiş.üzerindeki programı tekrar bilgisayardan nasıl değiştirip yükleyebilirim?logoyu bilgisayara nasıl bağlayabilirim ?program hakkında acil bilgilerinizi bekliyorum.bağlantı kablosu mevcut elimde

yardım edecek arkadaş yok mu
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Siemens logosoft comfort parogramını v4-5-6 bulup, programlama kablosu (LOGO! PC kablo
6ED1 057-1AA00-0BA0 ) ile upload ediceksiniz, fakat bilgisayarınızdaki silinmiş dosyayı getirmeyide deneyebilirsiniz, çünkü dosya boyutu küçük olduğundan başarısı yüksek olucaktır.

Siemens logo

Siemens A.Ş. - Siemens Ürünler & Çözümler - Endüstri - Siemens Logo

Recovery programı

PC Inspector FILE RECOVERY burada 4. versiyonu deneyebilirsiniz. (Özellik kısıtlamalıda işinizi görebilir)
 
logoyu ve programını açtıktan sonra logo moduna geç tuşu var(ters E'nin yanında).kırmızı renkte kare ve yanında sağa doru yön işareti şeklinde üçgen var bu tuşa bastıktan sonra logonun içeisine gireceksiniz.logodan pc'ye tuşuna basarak logoda bulanan dosyaları bilgisayarınıza alabilirsinizz.bağlantı kablosu var demişsiniz birde bu kabloyu tanıtan cd'nizin olması gerekli.
 
LOGO programında şifre yoksa programı logonun içinden upload edebir ve istediğin değişikliği yaparsın.ancak şifre varsa şansın yok
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,664
Kullanıcılar
449,944
Son üye
önder sem

Yeni konular

Geri
Üst