Kurbağa(Günün fıkrası)

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,205
Puanları
3,256
Konum
BURSA
Kadının biri bir gün golf oynarken golf topunu ormana kaçırmış. Topu aramaya koyulmuş ve bu sırada tuzağa yakalanmış bir kurbağa görmüş. Kurbağa ona, "Beni bu tuzaktan kurtarırsan 3 dileğini yerine getireceğim" demiş. Kadın onu kurtarmış, kurbağa da "Teşekkür ederim, ama sana dileklerinle ilgili bir koşulu söylemeyi unuttum. Ne dilersen dile, kocan 10 kat iyisine veya fazlasına sahip olacak!" demiş. Kadın "Tamam" diyerek kurbağaya dileklerini söylemeye başlamış.

İlk dilek olarak dünyanın en güzel kadını olmak istemiş. Kurbağa onu uyarmış. "Bu dilek, senin kocanı da dünyanın en yakışıklı adamı yapacak ve kadınlar onun başına üşüşecek" demiş. Kadın ise; "Bu önemli değil, çünkü ben nasıl olsa dünyanın en güzel kadını olacağım ve sonuçta da onun gözü benden başkasını görmeyecek" demiş. Böylece dünyanın en güzel kadını olmuş.

İkinci dilek olarak, dünyanın en zengin kadını olmak istemiş. Kurbağa kadını yine uyarmış: "Bu kocanı da dünyanın en zengin adamı yapacak, senden de 10 kat zengin olacak" demiş. Kadın, "Bu da önemli değil, çünkü benim olan onun, onun olan da benimdir" demiş ve böylece dünyanın en zengin kadın oluvermiş.

Kurbağa, kadına üçüncü dileğini sorduğunda şöyle cevap vermiş: "Hafif bir kalp krizi geçirmek istiyorum.":cool:
 
şeytanın aklına gelir mi böyle bişey bilmem:)
 
:) vay uyanık vay
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,942
Son üye
Nzmtekin

Yeni konular

Geri
Üst