Kulaküstü Kulaklık Önerisi!

ferrell

Üye
Katılım
13 Ara 2008
Mesajlar
136
Puanları
1
Yaş
38
arkadaşlasr bende cowon s9 marka mp4 player var. kulaklıkları pek hoşuma gitmedi. bundan dolayı kulaküstü iyi bir kulaklığa ihtiyacım var. önerilerinizi bekliyorum
 
Merhaba,

Ben Sennheiser marka kulaklık kullanıyorum oldukça da memnunum.
 
titus bende senheiser aldım gecenlerde . omx 80 diye bir modeliydi. tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. seninkinin modeli ne peki ?
 
Benimkisi OMX-180 serisiydi. ipon nano kullanıyorum ve harika ses veriyor kulaklık. Ayrıca dizüstü bilgisayarımda da film izlerken de işimi görüyor.
 
herkesin beklentisi farklı olur. öneri ile kulaklık almanı tavsiye etmem. ama bunun yanında yüksek paralara alınan senheiser kulaklık her problemde kullanıcı hatası diyor diye duydum. haberin ola.
 
Kulaklık markaları arızaları %90 oranında "kullanıcı hatası" diyerek geri çevirir ki zaten kulaklık kablosunun kullanıcı tarafından asılarak içinde bulunan bakırın kopması tamamen kullanıcı hatasıdır. Kulaklıkta servis hizmetinden fazla ses kalitesine ve ürünün sağlamlığına bakılmalıdır. Bu konuda Shneiser, Sony ve Panasonic kulaklıkları tavsiye edebilirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,276
Mesajlar
916,382
Kullanıcılar
450,099
Son üye
OMER_FARUK_ILHAN

Yeni konular

Geri
Üst