Kondansatör birim fiyat ve poz numarası lazım.

spyx..

Üye
Katılım
23 Tem 2009
Mesajlar
64
Puanları
1
Arkadaşlar müteahhide kesin hesap yapacaz, zamanında bulamamışlar poz numarasını onun için tahmini bişeyler eklemişler. siemensin taşerona yaptırdığı kompanzasyon için poz numarasını ve birim fiyatını bilmemiz lazım. kimsenin kimseye hakkı geçmesin diye.
10 KV 650 kvar ve 10 KV 175 kvar kondansatörlerin poz numaralarını ve birim fiyatlarını bilen varmı? tedaş ve bayındırlığa sordum bulamadılar. DSİ de elektrik teknikeriyim.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
bayındırlık birim fiyatlarında 1,2,2.5 veya 5 kvar diye bir poz no yoktur sadece bir kvar kondansatör pozu vardır onuda kullanacagınız kvarla çarparak fiyatı bulursunuz poz no 723.301fiyatı 18,80 tl yardımcı olabilmişimdir umarım
 
Alçak gerilim için olan poz değil 10 kv gerilim için lazımdı. Çünkü bunlar özel üretim. Onu da bulamadım.
 
Bulamadıysan fatura bedeline %25 müteahhit karı ekleyerek hesapla. Bizim zamanımızda öyleydi. Poz numarası olmayan malzemeler bu şekilde hesaplanırdı. Tedaş' da ve Bayındırlıkta...
 
70 Kvar otamatik kompanzasyon panosu. Seçilen kademeler: 5.(Kvar sabit)1.2.2.5.5.10.10.10.10.10 Bayındırlık birim pozlarına göre keşfini hesap edermisiniz.
 
kitapta olmayan poz numaraları kurum tarafından özel diye pozlandırılır. onun için bu keşfi yapanlardan poz numaralarını istemek daha mantıklı olur. çünkü birim fiyat listesinde olmayan malzemeleri keşif yapan ve ihale dosyasını hazırlayanlar piyasadan arştırma yapar ve ona göre yazarlar . bazende yanlış yapılabiliyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,381
Mesajlar
917,140
Kullanıcılar
450,261
Son üye
frappuccinot

Yeni konular

Geri
Üst