Kompanzasyon Takibi

Tuncer

Üye
Katılım
25 Eki 2007
Mesajlar
3
Puanları
1
Siteye üye olmakla iyi ettigimi düşünüyorum. Zamanımı yararlı geçirecegim inancı ile ve tüm üyelere selamlarımla.
Kompanzasyon sistemlerine ilişkin 20 adet orta ve büyük işyerinin '' reaktif bedel ödememe sorumluluğunu'' taşımaktayız ve bu sorumluluk, yeni 2008 enerji tarifeleri uygulamalarındaki degişiklik nedeniyle arttı. Hatta 2009 için; zam gelmese bile, gelecek oranlar bakımından tam bir kabus olacak gibi gözüküyor.
Dolaysıyla gelişmiş röleler kullanmaya, eski rölelerin hepsini degiştirmeye başladık. Kullandıgımız röleyi marka reklamı olmasın diye belirtmiyorum. Çok memnun kaldık, kabus şimdilik bitti. Ancak; bu yıl ve 2009 için bu röleleri kullanarak fabrikalarımızı uzak ofis ortamlarından ve GPRS destekli mobil cihazlarımızdan izlemek, (gerekirse) ayarlarını degiştirmek istiyoruz.
Önceden belirlenmiş kompanzasyon analizlerini düzenli bir cetvel halinde nasıl alabilirim. Bildiginiz veya kullandıgınız bir program varsa lütfen yazışalım. Selamlar . ******@msn.com
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Sn.Tuncer,www.elektropan.com adresine girin.Elektropan firması bu işi profesyonel olarak uyguluyor.İletişime geçerseniz işiniz görülür kanatindeyim.
 
Öneriniz üzerine Elektropan firmasının ürettigi kompanzasyon röleleri ile analizörlerini inceladim. Çok yararlı oldu teşekkür ederim. Netice alacagımı sanıyorum. selamlar
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,349
Mesajlar
916,897
Kullanıcılar
450,192
Son üye
berke66

Yeni konular

Geri
Üst