Kompanzasyon bakım anlaşması

ismail42

Üye
Katılım
19 Şub 2009
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
40
Arkadaşlar kompanzasyon bakımını üstlendigimiz müşteriler ile aramızda yapılması gereken bi protokol örnegi nasıl olmalıdır. Elinde örnek anlaşması olanlar paylaşırsa faydalı olur. iyi çalışmalar.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
sitemizde bulabilir sin kompanzaston takip cetveli burda müşterilerinizin aktif reaktif kapasitif yükleri hesaplıyabilir müşterinizin cezaya girip girmediğini anlayabilirisiniz
 
Sanırım isamail42 kardeşimin istediği endeks takip programı değilde Bakım anlaşma metni.Buna benzer iki tarafın sorumluluk ve yükümlülüklerini kapsayan bir bakım anlaşması varsa paylaşıma sunulursa çok iyi olur.
 
Merhaba detaylı bir anlaşma metnine gerek yok aslında. Yanlış okuma ve hatalı fatura dışında reaktif bedel olarak gelen tüm bedellerin sorumluluğunu üstleniyorum ve (bence) 1 haftalık periyotlarla kompanzasyon panosunun ve sayaçların kontrolünü taahhüt ediyorum. Şeklinde olabilir. Tabi yeni model rölelerle kontrol ve ayar müdahalesi bilgisayar üzerindende yapılabiliyor.kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst