KLİMA ÜFLÜYOR FAKAT SOĞUTMUYOR YARDIM LÜTFEN

Katılım
12 Tem 2015
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
28
Merhabalar
Öğrenciyim sınava çalışıyorum bu sıcaklarda izmirde klimasız ders çalışılmıyor daha dün soğuk üfleyen klima sabah uyandığımda normmal bi şekilde hava üflüyordu sadece üflüyor ve soğutmuyor dışardaki fan dönüyor fakat 25-30 saniyede bi dınn tak diye bi ses geliyor sallanıyor. klima markası bosh ne olabilir sorun masraf ne tutar bide kendim halledebilir miyim acaba allah rızası için yardım şimdiden teşekkürler
 
Son düzenleme:
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Kompresor kalkis yapmiyor buyuk olasilikla kalkis kondansatoru yol vermiyor. Uzerindeki kapasitoru olcunuz yada degistiriniz.

Bu cevabi anlarsqniz mudahqle edin. Eger anlamadiysaniz cihaz icerisinde olumcul derecede riskli elektrik oldugunu soyleyerek uyarip bu isten anlayan bir kisiye yonlenmenizi oneririm.

Kondansator 10 tl ile 30 tl arasindaki fiyatlarda bulabilirsiniz.
 
çok teşşekkür ederim sağolun. Makina mühendisliği öğrencisiyim servisten bi usta aradım ustanın dediği kondansatör değişimi 120 tl dedi
 
Her isin bir iscilik bedeli vardir. Ama pahali ama ucuz. Dedigim gibi elektrik bilginiz yerinde ise yada yetkin bir tanidiginiz varsa yardim alarak 10 dakikalik bir istir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,184
Mesajlar
915,688
Kullanıcılar
449,955
Son üye
seggzsy

Yeni konular

Geri
Üst