Kendi işim var ama sıkıntılıyım

Sizce ne yapmalıyım ?


  • Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
6.5 yıl elektrik mühendisliği okudum diyorsunuz.. sizi okutan kim baba ? sonrada diyorsun babamın batık borçları ve onun eline bakıyorum ..bağkur borcu vergi borcu bekleyebilir bu seni sık boğaz etmez neden 4 müşteri... 114 müşteri değil ,senin pasif davranışların olmasın bu olay diye düşünüyorum lakin ,üzülüyorumda
1. ben senin bağkur ve vergi borçlarını ödesem .
2 sana tertemiz bir sayfa açsam
3. 10 yıl sonra sana bu borcu öde desem
4. sen hala zor geçinen ve ağlayan biri olarak karşıma çıkarsın
5. sümüğünü sil silkelen at gözlüğünü çıkar ,,
6. hayata sımsıkı sarıl.

Söylediklerinizde haklı olabilirsiniz.
Ama pasif demenizi kabul etmem.Çünkü bu şirket şimdiye kadar kazandıysa benim sayemde kazanmıştır.Reklamların geri dönüşleriyle gelmiştir.
soruyorum size,
Şu an getirebildiğim iş aylık 1500 tl ve musteri kalkıyor 250 tl yi 4 ay sonra, kimi 900 tl yi 3 ay sonra ödüyor,
şu an da yapılan bir iş yok taahhut işi bitmiş, benim çevrem mi var tecrubem mı var ne yapabılırım başka elimden gelen bu. Ben istemezmıyım 20 yıllık şirket ilerlesin buyuk yerlere gelsin Kapatmakta kolay degıl bılıyorum ama tek başıma 2 senelık mezun muhendısten ne beklıyorsunuz Şimdiye kadar proje cizim işi yapıp bile satamadım.Niye yardım eden yok.kimsenin yanında çalıştırmadı bıle. İnternetten ogrendıgım cızımlerle ne yapabılırım ki paraya cevıremedıkten sonra. Lanet olsun ya.
 
-Padişah (Patron) sen isen gel otur koltuğa, yok ben isem birdaha uğrama semtime (Dükkana) demelisin artık. 200bin hergün üstüne +++ koyuyor, büyüyor Maaşla ödenmez.
Bu konuda @window_s katılıyorum.Ama şunu da unutma Allah gecinden versin bu borç babanızın adına ise rahmetli olduğunda borç yine size kalacak!
Babanızın verdiği fiyatlar yüksek se babanıza durumu anlatın paraya ihtiyacınız olduğu için iş alabileceğiniz ölçülerde teklif vermeye uğraşın ve mutlaka iş alırsınız Allah'ın izniyle!Ama siz sanırım hepimizin yaşadığı kuşak çatışmasını yaşıyorsunuz babanızla!Bir şekilde bu işe çare bulun konuşarak!Ve hatta babanıza baba:Baba oğulluk başka ticaret başka demenin bir yolunu bulun onu gücendirmeden unutmayın ki annenin beddua tutmaz babanızın tutar!
 
Herkese verdikleri cevap ve temennıler için teşekkur ederım.
Kendi işimde devam etmeye karar aldım.Saygılar,
 

Forum istatistikleri

Konular
128,371
Mesajlar
917,086
Kullanıcılar
450,246
Son üye
faruk can

Yeni konular

Geri
Üst