Kaspersky mi Norton mu?

ben avast ev sürümü kullanıyorum.ayda bir felan tam sis.taraması yapıyorum.şu ana kadar ciddi bir problemle karşılaşmadım.
 
ben kaspersky 9.0.0736 kullanıyorum yaklaşık bir senedir ve oldukça da memnunum.Ayrıca Flasbellek yada kart okuyucular içinde ayro bi korma programı kullanıyorum. Kullanım süresi boyunca da hiç bir problme yaşamadım.
 
ikisi arasında bir seçim yapacaksan tabi ki kaspersky, ama alternatif olark AVG, nod32, microsoft security essential, avast gibi avp leride tavsiye ederim...
 
ya en iyisi eset kardeş 30 gün deneme sürümü var kullanıyom pc 40 güne kadar dayanıyo farmat at bana demeye başlıyo napalım licesınıda alamıyoz
 
Nod32 bence en iyisi. Sistem kaynaklarını çok yormuyor. Kaspersky en iyi çözüm ama sistemi yoruyor.
 
Kaspersky kadar her ota virüs damgası vuran bir yazılım görmedim. Ben bu 2 sinide önermem sana.
Avira Antivir dünyada antivirüs programları arasında 2. seçilmiş bir virüs programıdır. Ayrıca Kaspersky , nod32 , eset gibi virüs programları bilgisayarı yoran programlardır. Avira antivir bunlara göre daha stabil ve gerçek virüsü yakalayan programlardır. Her naneye virüs demez yani. Avira Antivir Pro kullanıyorum 1.5 senedir. Aldığımdan beri bilgisayarıma format bile atmadım. Gayet seri ve stabil çalışıyor.
 
Kesinlikle norton kasper pc açılışta ve taramalarda gereksiz yere kasma yapıyor
 
Norton kasıyor, kesinlikle kasper sky.
 
Kaspersky antivirüs konusunda bir çok programdan üstündür. bence kaspersky kullanmalısın ama diğer arkadaşlarında dediği gibi eset smart security ve avira da kaspersky gibi olmasada sistem koruma konusunda fena sayılmazlar.
 
Kaspersky dünyaca en ii antivürüs programıdır kullanmanısı tavsiye ederim
alternatif olarak nod32 avast kullanabilirsin ama programları güncel tutarsan daha etkili koruma yapar saygılarımla;
 

Forum istatistikleri

Konular
128,566
Mesajlar
918,621
Kullanıcılar
450,567
Son üye
mayhor0861

Yeni konular

Geri
Üst