kablo tavası iletkenlik testinde 25A alternatif akım hangi cihazla verilebilir ? acil yardım

İnan ben senden duydum bunu amacı nedir bu testin?Kablolarda yalıtkanlık testini duydum ve hatta yaptım ama elektrik tavasında iletkenlik testi ilk defa duydum!
 
Bu zaten tip kontrolü gibi bir sey olacak. Oyle devamlı yapılmayacak. Birinde denendimi hepsi aynı standartta üretilecegi icin yeniden testinin yapılmasına gerek kalmayacak. Buldugum web sitesine baglanabilsem okudugumu aynen buraya yapıstırcaktım. Belki ben okudugumu yanlıs anlıyorumdur.
 
Hocam tavayı standartlara göre kullandıysanız sorun yok.Pregalvaniz mi? kullanıyorsunuz?
 
Galvaniz kullanıyoruz evet
 
O zaman korozyon testi yapacaksın eğer pregalvanizse çinko kaplaması vardır.Ama benim bildiğim bu iş özel teçhizat gerektirirayrıca inç yada metre başına ham iletkenlik değerleri bilinmelidir katoloğunda yazmalı.İşletmeniz büyük ise bu işleri zaten yapan birileri var olmalı.
Kolay gelsin
 
@asof544 @c.berkan
İletkenlik testi: Elektriksel olarak iletken olan kablo taşıma sistemleri DIN EN 61537 standardına ve elektriksel olarak iletken olan elektrik tesisatı kanalı sistemleri DIN EN 50085 standardına uygun olarak test edilir. Bu uygulama sırasında bağlantı yerlerindeki iletkenlik, 25 A alternatif akım ile test edilmektedir. Kablo taşıma kanalı boyunca empedans (ölçülen gerilim/alternatif akım), 5 mΩ/m değerini aşmamalıdır. Bir bağlantı yerindeki empedans 50 mΩ değerini aşmamalıdır.
webde yazan buydu.
 
DIN EN sertifikalarının test merkezlerinde ürünlerinizi teste göndermeniz lazım kendinizin bunu yapmanız birşey ifade etmicektir .
 
Doğan bey haklı sizin bu testi yapmanızın bir anlamı olmaz tek başına yaptığınız testin onaylanması gerekli!Bu işlemi de bu konuda yetkili labaratuvarlar yapabilir bencede
 

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,865
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst