kablo hortumundan ekstradan kablo geçirme

Katılım
3 Kas 2007
Mesajlar
17
Puanları
1
Yaş
39
Evinde duvar içindeki tesisat kabloları alçıpan tavandan kablo hortumlarıyla taşınmış. Ben içinde telefon kablosu geçen bir hortumundan cat5 kablosu geçirmek istiyorum. Çekeceğim kablonun uzunluğu yaklaşık 15 metre. Bir ucundan sokmaya başladığımda 3 metre sonra ilerletememeye başlıyorum. O nokta da 10 dan fazla hortumun kıvrım noktası. Acaba susta kullanmak bir çözüm olabilir mi? Çelik veya plastik sustaların kullanımında ne fark var? Çözüm öneriniz ne olabilir?
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Kıvrım noktasından delin ve oraya kadar ola kısmı geçirin. Sonra aynı yerden girip Devam edin olmaz mı
 
kıvrım noktası elle ulaşamayacağım mesafede alçıpanı kırmam lazım, ulaşabildiğim yerde spirali kestim ama kablo oraya kadar gelmiyor.
 
Ustam telefon kablosu yokmu mevcut olan boru içinde.
Mevcut kabloyu susta olarak kullanın yeni çekilecek olan kabloyu mevcut kabloya bağlayarak çekin.
Telefon kablosu çıkıp Cat 5 kablo boruya girmiş olacak.
 
içerdekı kabloyu spiral olarak kullan yenı çekeceğın kablolarıda arap sabunuyla islat
 
Vazelin[emoji23]
 
medeni medeni yağlı kontak siprey kullanın vazelin ilerde yangın tehlikesi getirebilir kürdana vazelin bula ve yak ne olucak?
 
Sen en iyisi boru içerisindeki mevcut telofon kablosunu susta olarak kullan yeni telofon kablosuyla cat 5 arkasina bagla iki kabloyuda tek seferde çekmiş olursun susta gitse bile arkasina başladığın kablo zor gelir en kolayı dediğim gibi bence
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,836
Kullanıcılar
449,989
Son üye
veyselknkc

Yeni konular

Geri
Üst