JENERATÖRÜ DEVREYE NASIL BAGLAYABİLİRİM

Katılım
9 Nis 2012
Mesajlar
300
Puanları
1
Yaş
37
slm arkadaşlar kolay gelsin elimde 3500 kw gücünde bir jenaratör var benim istedigim elekitrik gittiginde devreye girmesini isityorum bunu nasıl yaparım bana gerekli olan devre şeması yada kullancagım röle kontaktör ne olmalı detaylı bilgi verirseniz sevinirim
bu sadece bir daire için yapılacak
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
arkadasım senin bir adet taransfer panosu alman gerekiyor çünkü motorlu şalter kullanman lazım benim tavsıyem uzman kişi ye yaptırman çünkü çitti bir iştir
 
arkadaşım sanırım yanlış yazdınız 3.5 kva olacak onun içinde bir adet kutup değiştirici alacaksınız otomatik olmaz o makine 3.5 kvada marş yok kendiniz çalıştırıp devreye alacaksınız enversörle beslemek istediğiniz yerelere bağlıyacaksınız .
 
ben 3,5 kw lik jeneratör aldım marşlı
bende bu şekilde bağlamak istiyordum ama biraz masraflı oluyor o yüzden şimdilik vazgeçtim.
 
pancar motordur o manuel olarak devreye alabilirsin. ama en güzeli servislerden birini arayıp ücret konusunda anlaşman. şebekeyle jeneratörün çakışması sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,863
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst