invertör

Katılım
22 Kas 2009
Mesajlar
23
Puanları
1
Yaş
35
merhaba, bir makina için invertör hmı ve plc kullancam invertörü haberleşme üzerindenmi çalıştırayım yoksa yoksa dcm ve m1 uçlarını plc üzerinden kısa devre edipmi ?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
yanlış anlattım galiba invertörü hertülü çalıştırabiliyorum en uygunu hangisi olur diye soruyorum
 
Bence M1..M2...vb uçlardan çalıştır...Öteki türlü belli olmaz haberleşmede sorun çıkar... sistem kilitlenir falan...Emniyet açısından bu daha mantıklı....
 
Kullanmayı düşündüğün plc ve sürücü marka/ model nedir acaba ? Sürücünün ileri ve geri çalışmasını pcl nin dijital çıkışlarında yap biğer bilgiler ise plc-sürücü haberleşmesi yap.
 
delta dopb 100 hmı dvp 14ss plc vfd el invertör kullancam
 
Profibuslada yapabilirsin. Ama en basit yöntem röle üzerinden kontroldür. Sabit frekanslar gerekiyorsa ayrı ayrı dijital çıkışlarla çektirmek yeterli.
 
invertöre HMI ya da PLC üzerinden hız ayarı yapmayacaksan. HMI üzerinde invertörün aktüel değerlerini (hız, devir, çalışma saati, sıcaklık, arıza bilgisi vb.) göstermeyeceksen röle üzerinden start/stop yaparsın. Ama müşteri dediklerimi istiyorsa profibus,modbus vb. bir haberleşme üzerinden invertörü sürmen gerekir.
 
yardımlarınız için teşekkür ederim invertörü plc çıkışları üzerinden çalıştıracam
 

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,865
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst