Internet Explorer 8

M.Ozkan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Katılım
19 Ocak 2007
Mesajlar
977
Puanları
156
Internet Explorer 8 Microsoftun Vista ve XP için çıkardığı en son Internet Explorer Sürümü. Bu explorer ile aynı sayfada sekmeler, daha önceden açılmış sekmeleri yeniden açabilme, InPrivate tab özelliği (Bilgisayarınızda veri depolamadan, history ve kısayollar sekmesine kayıt yapılmadan sayfaları açabilme özelliği) Web günlüğü ve Windows Live arama hızlandırıcısı, Uyumluluk görünümü, Hata veren sekmeleri kurtarabilme özelliği, Tool Bar kısmına görsel olarak sık kullandığınız web sitelerini ekleyebilme, Tab görünümlü Sık kullanılanlar, RSS Feed, ve Geçmiş özellikleri bu özellikler içerisinde filtreleme ve arama yapabilme, SmartScreen filtresi, Üst düzey erişilebilirlik seçenekleri ve eklenti mimarisi, en yakın web sitesini önerme gibi çok gelişmiş özellikler mevcuttur. Explorer sürümünü indirip kurabilmeniz için Windows sürümünüzün Lisanslı olması gerekir.


Huzurlarınızda Internet Explorer 8
 
notebook larda donanım arızasına neden olan bi alt yapıya sahip ben batarya mı kaybettim. klavye ve touch pad sorunu yaşadım.
 
Polemik gibi olmasın ama , benzeri markalarda benzeri arıza örneği varmı yeterli sayıda ?
 
notebook larda donanım arızasına neden olan bi alt yapıya sahip ben batarya mı kaybettim. klavye ve touch pad sorunu yaşadım.

Ne alaka? Yani en fazla bilgisayarınızda çalışmaz. Batarya ile Internet Explorer'in ne alakası var. Çok saçma.
 
Evet bencede donanıma zarar vermesi zor baska sorun ya da virüs yemiş olabilir.
Ama öte yandanda benim bildiğim donanıma tek zarar veren virüs eski cernobil virüsü hatırlayanlar bilir.
 
arkadaşlar bence microsoft a o kadar güvenmeyin :)
 
yok zaten cernobil virüsünüde microsoft un yaptıgına inanıyorum.

O sene yaklasık dünya capında 1 milyon anakart helak olmustu microsoft vole yi vurmustu ve felaket para kazandılar o sıra
 

Forum istatistikleri

Konular
128,354
Mesajlar
916,962
Kullanıcılar
450,212
Son üye
salamakas

Yeni konular

Geri
Üst