inanın çok tuhafıma gitti...

Rezillik
 
arkadaşlar bence bu arkadaş makelden çok tedaşa kızmış.İddiaları doğru ise,bürokratların rüşvet almasına ve konuytu duyarsız kalmasına, ve yine iddiaları doğruysa,biz halkın zarar görmesine tepki veriyor.
Eğer cezaevinde değilse,bu arkadaşı site yöneticilerimizin foruma davet etmesini ve bize bu olayı anlatmasını çok isterim.
Sayın genç arkadaş yine araştırmacı gazetecilik yönünü ortaya çıkarmış ve videoyu bulmuş sağolsun.Bir kaç bomba da benden :) burada yazılan iddiaları doğru bulmak ya da bulmamak adına değil,bu arkadaşımızın asıl derdinin ne olduğunu anlamak adına veriyorum bu linkleri ki,zaten bunları gogıl amcadan buldum.
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=11213231

Bu arkadaş sanırım bir de internet dergisinde yazarmış.Gogıldan arama yaparsanız başka linkler de bulursunuz.İftira sayılabilecek ya da hakaret içeren yazılar olduğu için linklerini buraya koymuyorum.
 
mustafa arkadaş söylediklerinde haklı olabilirsin bana bu kişiler reklamını yapıyor gibi pek gelmior açıkcası dediğin gibi belkide bir duyarsızlığa dikkat çekiyor olabilirler şu bir gerçekki rüşvet olayı hiç adil değil. ben makele bir bir posta attım gık yok adamlardan. eğer bu açık varsa o zman seyreyle curcunayı
 
Sıkışmıştır o yüzden açamıyorsunuzdur :)
sanırım youtubedeki videodan bahsediyorsunuz.
o linke tıklayın.eksplorerde adres çubuğunda çıkan linki kopyalayın.
sonra ktunnel.com a girin.oraya yapıştırın ve remove scripts yazan yerdeki işareti kaldırın.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,427
Mesajlar
917,526
Kullanıcılar
450,347
Son üye
ErdemGl

Yeni konular

Geri
Üst