hareket sensörlü tuvalet için

shadowbone

Üye
Katılım
27 Haz 2012
Mesajlar
13
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar,

Atölyedeki tuvalette hareket sensörü ve led kullanacağım. marka veya bunu kullan diyebileceğiniz ürün var mı yoksa kafama göre alıcam .
 
ben tuvaletlere termal sensör koymanı tavsiye ederim insanlar tuvaletini yaparken dans edemiyo :D
 
led ampul kullanıp süreyi 4-5dk gibi ayarlarsan sorun olmaz. Kabızsan uzun süre kalacaksan birkaç kez hareket yapmanın faydası olabilir :D
 
Daha gelişmiş bir sistemde kullanabilirsiniz.3.5 ınc dokunmatik panelleri her kabinin arkasına yerleştireceksiniz.tuvalette bir loadcell olacak kişi girdiği zamanda kilosunu tartacak ve plc ye komut göndererek örnek 100 kg ise küresel vana ile deliğin çapı büyüyecek.bunu otomatik yapacak kişi diğer kısmı manuel girecek ekranda büyük küçük seçimi yapacak.Eğer ufak seçerse deliğe nişan almasına gerek kalmayacak çizgiyi takip eden robot misali delik çişi takip edicek.Aynı şey büyük içinde geçerli olacak deliyi tutturamayanlar için ideal Daha sonrasında ıkınma sensörü ile ses desibelini ölçen ortam sensörü ani ses değişiklerini öksürük yada hapşırma gibi önceden yüklü seslerle absort edicek kişi bunun için çaba göstermeyecek.Yine koku sensörü koyularak koku seviyesine göre kabine otomatik bahar kokusu pıslanacak.Kişi boşaltımı gerçekleştirdikten sonra şuanda oteller ve bazı alışveriş merkezlerinde vs de var ayakkabıarınızı tozunu almak için dönen fırça misali bir sistem pinomatik pistonla kol ileri giderek su sabun ile fırçalama gerçekleştiricek. kişi kakasını yaptıktan sonra ekrandan kakasının türünü görebilecek ağırlığına göre ücretini ödeyecek.Bu proje için sponsor olacak arkadaşlardan destek bekliyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,188
Mesajlar
915,702
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst