halka neodyum mıknatıs lazım

serdar84

Üye
Katılım
24 Haz 2010
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
40
arkadslar rüzgar türbini projem için halka şekilnde dış çap=60mm,iç çap=20mm ve yüksekliği 3 cm olan neodyum n40 yada üzeri mıknatıs arıyorum ayrıca manyetik özeliği axial olacak.ilgilenen arkdaslar yardımcı olursa sevinirim.Türkiyede bu tür bi mıknatısı nerden bulabilirm pek cok firmaya mesaj yazdım fakat cevap gelmedi,yabancı ülkelerden getirmesi de epey bi pahalı şimdiden teşekkürler..
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Manyet mıknatıs diye ara nette. İstanbul'da, bana öğrenciyken yardımcı olmuşlardı. Ürünleride çok uygun fiyattaydı.
 
teşekkürler kardesim aslında interneti altüst ettim fakat bu boyutta bulmak biraz zor oluyor bide pahalı.neyse mesaj attım bakalım dönecekler mi.su sitede aslında tam istedıgım gıbı bir mıknatıs var 79 euroluk olan NEOTEXX m@gnete
 
Arkadaşım aradığın mıknatıslar " AKSA MAGNET" firmasında var . 0264 276 20 01 İnternette var
 
aynen aksa magnetde var çok güçlü bi mıknatısdır.motorlarda kullanılır.
 
mıknatıs teknik sitesine bak orada istediğin ölçülerde mıknatıs bulman mümkün
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,881
Kullanıcılar
449,999
Son üye
Samidmrr

Yeni konular

Geri
Üst