Hıtachi frekans konvertörü

demirer34

Üye
Katılım
28 May 2009
Mesajlar
217
Puanları
1
Yaş
50
Değerli meslektaşlarım kolay gelsin.
Bugün yurtdışından gelmiş olan makinanın çalışma şartlarını yeni sisteme göre revize etmem istendi.mevcut sistemdeki panoda hitachi L200 tipinde frekans konvertörleri mevcut fakat makina ile ne programı nede manuelli teslim edilmemiş.ofiste calışan bir arkadaşımızın yardımı (internetten manuelini indirerek) ile istenen sartları yerine getirdik. fakat programına bir türlü ulasamadık.siz değerli meslektaşlarımdan kullananlar var ise programını paylasabilirlerse memnun olurum.Ayrıca frekans konvertörünün de hakkını burda vermek isterim çürümüş olan her tarafı nem olan panoların(8 adet panoda aynı durumda)içinde hala çalışmaya devam ediyorlar.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Manueli indirmişsiniz. Proğram derken, PLC proğramımı dıyorsunuz. Makınada otomasyon olmalı.
 
Manueli indirmişsiniz. Proğram derken, PLC proğramımı dıyorsunuz. Makınada otomasyon olmalı.

Değerli üstadım ilginiz için teşekkür ederim. benim istediğim sürücüye pc vasıtası ile bağlanıp gerekli parametreleri pc üzerinden kolayca değiştirip sonrada bunların backuplarını almak istiyorum.yani sürücüye pc den müdehale etmek için zaman kazanmak yada istenen yeni parametreleri offline olarak hazırlayıp sürücüye upload etmek için hitachinin programına (yazılım) ihtiyacım var.

siemens te drive monitör,
abb de drive window liht
lenze de gdc gibi programları kast etmiştim ilginiz için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
 
Hiçbir meslektaşımda hitachi nin software ı yok mu acaba?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,386
Mesajlar
917,172
Kullanıcılar
450,272
Son üye
berkay31421

Yeni konular

Geri
Üst