Gemi Elektrik Tesisatı

 
Sayın kardeşim değerli bilgilerine ihtiyacımız olacaktır umarım seni msn de rahatsız etmemiş oluruz
 
Arkadaşlar Öncelikle Türk Loydu gibi denizcilik kuruluşlarının bu konuda hazırlamış olduğu şartnameleri okuyun anlamadığınız noktarı o zaman sorarsanız.Tr gelince iki şey baz alınır biri Türk Loydu Diğeride STANAG 1008 bunlara uygun sistem ve dökümanı hazırlanır.
 
ulaş bana gemi elektriği konusunda yardımcı olursan sevinirim.
 
MUKAREM kardeş hayırlı akşamlar ... bana şu gemi elektriği hakkında yardımcı olabilir misin acaaba
meil adresini aldım gerçi ama kapalı .. neyse açtıında bana yazarsan sevinirim
 
arkadaşlar gemi elektriği ile ilgili proje yada bilgi yada sorularnız olursa sorabilirsiniz.

merhaba gemi inşaa ögrencisiyim. gemi elektriği dersinden sunum yapmam lazım. gerekli akü, pano vb. resimleri saolsun bi mühendis arkadaş verdi. tek eksiğim gemi elektriği hakkında genel işleyiş düzeni vb. konular. bu konuda yardımcı olursan sevinirim.
 
serhancım yardımcı olmak isterdim ama aynı ödevi bende arıyorum :D:D:D:D:D:D
 
merhaba ben gökhan şenol nasipse yakında stajyer elektrikçi olarak gemiye çıkıcam yardımlarınızı beklıyorum soracağım bir sürü sey var şimdiden fakat burdan zor oluyo anladığım kadarıyla eğer mesajımı okuyup yardım etmek isteyen olursa sevinirim şimdiden teşekkürler:)
 
elektrik genel konusu altında gemı eletktriği sabit konusu açılmıştır gemi ile ilgili talepler ve bilgi palaşımını oradan yaparsak forumu çok dağıtmamış oluruz ve prosfosyonelliği aynı olan arkadaslar aynı yerde toplanmış olur..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,759
Kullanıcılar
449,976
Son üye
ARALSAN

Yeni konular

Geri
Üst