Güneş Enerjisinden Elektrik Üretimine Alternatif Magniwork

Mıknatıslarda inanımlaz itme ve çekme kuvveti var, bu insanı gerçekten etkiliyor ama kuvvet bir enerji değildir.

İki mıknatısın birbirini itmesi için birbirine yaklaştırmanız lazım. Bunun için bedenimizle bir enerji harcıyoruz, ve mıknatıslar birbirini iterek ayrılırken bu enerjiyi geri veriyorlar. Yani bir yayı sıkıştırmakla aynı durum.Biryerde MIKNATIS = YAY oluyor.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
bunlar hep dolandırma yöntemleri hiç bir şey yoktan var edilemez bu sadece ALLAH'a (C.C.) mahsus bir şeydir
 
dosya indirelemiyor verdiğiniz linkten:(
 
Selamun Aleyküm
linkde günş enerjisinden bahsedilince bunun mıknatıslardaki uygulamasını düşündük. Bu forumda mıknatıların sıcaklığı arttığında çekim özelliğinin azalmasından hareketle bir enerji dönüşümü yönteminden bahsetmiştik, forumdan çok daha önce düşünülmüştü.

Hayırlı günler dilerim.
 
termodinamiğin 1. yasasını çok iyi biliyoruz da sizin gözden kaçırdığınız bi durum var d oğadaki tüm enerji ya manyatik alandan üretilir yada yer çekiminden mıknatıstan elde ettiğin mekanik enerjiyi elektrk enerjisine çevirmek neden yanlış gelio ki evde bi dinamonun ucuna çark şeklinde mıknatısları bağlayıp ampul yaktığımz çok olmuştur kendini kapalı kutular ardına kapatacağınıza tesla gibi açık fikirli olun ayrıca süper iletken kullanılarak bu manyatik alan çok daha fazla arttırılabilir. ve bu manyatik alan faraday kafesi ile sınırlandırılabilir ve bu kurduğumz düzenek ile küçük bi motordan mahalleye yetecek enerji üretilebilir;)
 
sayın blablaa, yapın da bi görelim, aynı şey kaçıncı kez tartışılıyor, evet biz de aklımızı sınırlamak istemiyoruz ama milyonlarca defa denenmiş ve gerçekleştirilememiş şeylerden bahsediliyor. Bunlar yerine tabiatta gördüğümüz çalışır durumda olan pekçok çevrim var. Bunlar üzerine neden daha fazla gidilmiyor.

Ayrıca tabiattaki enerjinin çoğu füzyon reaksiyonlarından elde ediliyor. Güneşin çalışma prensibi yani. Diğerleri devede kulak kalmakta.
 
bizzat denemiş durumdayım ve sonu hüsran boşuna denemeye kalkmayın paranıza yazık
 
ben şunu biliyorum kimse bilse de söylemiyor olmaz diyorlar rüzgar türbini için bilgi istedim ona bile kimse birşey söylemiyor
elektriği biliyoruz üretim şeklini biliyoruz bunun için hangi bileşenler gerekli onu bile söylemiyorlar motor sarmayı biliyorsan bazı şeyleri kendin yapar ucuza getirirsin yoksa para harcayarak yaparsın sanki devlet sırrı bence elektrikçilerin çoğu bedava enerji kullanıyor ama kimseye söylemiyor devlet sırrı gibi yeni ev aldım borcum var bitince artık deneme yapacağım enerji üretmek için ne güneşe ihtiyacım var ne suya nede rüzgara şimdi bunada olmaz derler
 

Forum istatistikleri

Konular
128,405
Mesajlar
917,324
Kullanıcılar
450,308
Son üye
GOA POLYMER

Yeni konular

Geri
Üst