Güneş Enerjisi İle Elektrik Üretimi Hk?

erday

Üye
Katılım
23 Ocak 2009
Mesajlar
24
Puanları
1
Yaş
47
arkadaşlar ben kıbrıs ve civarı bölgelerde (akdeniz)daha sonra ege bölgesinde güneş enerjisiyle elektrik üretme konusunda araştırma yaptım ama kimse bana kullanılan malzemeler hakkında detay ve yaptığ montajla ilgili fiyat veremedi.benim istediğim malzemeller ve fiat hakkında detaylı bilgi BU İŞLE UĞRAŞAN MONTAJ YAPAN BEN KURDUM ÇALIŞIYOR VE ŞU ARIZALAR VERDİ DİYENLERden yardım almak bilgi paylaşmak şimdiden cevap yazanlara teşekür ederim ellerine sağlık(bayilik işide yapılabilrim bu bölgede)
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
demek ki henüz güneş enerjisi işine daha girememişiz okadar yaygın değil yada yanlış bölümde konuyu açtık ozaman ben biraz daha kendim deneyerek sonuçlara gideyim.bu forum kuranların emeğine sağlık. en azında danışacak bilgilenecek ustalarımız var
 
bak kardeşim güneş enerjisi için bir adet güneş pili (paneli) bir adet güneş aküsü bir adet invertöre ihtiyaç vardır.
Fakat tesisatı farklı döşemen lazım bakır kablo yerine akımı daha az yogunlaştıracak aliminyum veya kalaylı kablo kullanman lazım.


bir panel saatte 400w enerji üretebiliyo buna göre panel sayısını ve aküyü ayarlıyabilirsin.
Ayrıca sekiz gün güneş olmasa bile güneş aküsündeki enerjiyi kullanabilirsin ve buna senkronize olarak da güce göre rüzgar gülü koyabilirsin bu sayede güneş olmadığında da rüzgar enerjisinden faydalanırsın.
 
Birçok firma bayilikler veriyor, ayrıca program, dökümanlar konusunda da yardımcı olmaktadırlar. Eğer gerçekten işi yapmayı düşünüyorsanız en büyük tedarikçiler ile irtibata geçebilirsiniz. Bir ara ben yapacaktım, yardımcı olacaklardı da farklı nedenlerden dolayı giremedim.
 
güneş pilleri iki çeşit üretilmektedir bayilik alım derken başınıza bela almayın şuanki piyasada kristal silikon şeklinde modelleri mevcut çoğunda enerji depolama hassasiyeti var.
 
güneş enerjisi teknolojisi henüz çok pahalı ama bunu şuanda telekom muhendisleri kulanıyor onlara danışmanı tavsiye ederim gereken herşeyde sana yardımcı olacaklarına inanıyorum
 
TURKWATT & TURKSUN firması ile kafanıza takılan tüm sorularınıza web sitemizin iletişim bilgileri bölümünden ulaşıp teknik destek alabilirsiniz.
 
erday, ne öğrenmek istiyorsunuz?
 
bu tür eğitimleri almayın derim yaptıkları bişii yok dışardan aldığı hücreleri birleştirerek panel yapıolar. diğer bilgileride internetten çok rahat bulabilirsiniz.
 
Sorularınıza ayrıntılı yanıt verebiliriz. size uygun fiyat çıkarabilir bunları görseller ile destekleyebiliriz.

Saygılarımla
 

Forum istatistikleri

Konular
128,532
Mesajlar
918,302
Kullanıcılar
450,524
Son üye
Bgoz
Geri
Üst