Enerji analizörü hk.

akar61

Üye
Katılım
6 Haz 2009
Mesajlar
69
Puanları
1
Yaş
36
Merhaba arkadaşlar sizlere sormak istediğim bir konu var fabrikamızda bulunan 2500KVA ve 400KVA lık enerji dagıtım panolarıma enerji analizörü bağlamak istiyorum nasıl bir analizör önerirsiniz.gerektiği zaman pc le haberleştirip geriye dönük harmönikler ve pik akımları gerilimleri raporlama yapabilecek bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.akım ve gerilim harmonik sınırları hakkındada bilgi verirseniz sevinirim kolay gelsin.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
valla dostum harmonik sinirlarinibilmiyorum ama benim calistigimisletmede 4 tane 2000KVA var kullandigimiz circutur markaenerji analizarüpc ile baglantisida var
sorun yok
 
bilmiyorum arkadaşım ama proplemsiz bir şekilde tıkır tıkır çalışan ve haberleşen bir analizör lasım para sorun diil.
 
Merlin Gerin 800 serisi analizörleri incelemenizde yarar var.820, sizin için uygun olabilir.
 
Son düzenleme:
entes enerji analizörleri ile sizin istemiş oldugunuz tum verileri alabilir istendigi zaman gprs(su anda test asamasında)ve enternet konvertor aracılıgı ile herhangi bir noktadan haberleşebilirsiniz 1 mb dahili hafıza yaklasık 15 dk da aldıgı verileri geriye donuk 3 aylık bilgi depolaya bilmekte
 
Eğer gerçekten çok kaliteli bir enerji analizörü kullanmak isterseniz size Amerika menşeili Nexus 1500 serisini önermek isterim.
1500_brochure_ext_mem_data.jpg


Bu seride 4GB'a kadar hafıza bulunmakta 8 ayrı log ile parametre kaydedebilmekte ve olay anında meydana gelen dalga formunu 1024 sample per cycle ile olay öncesi ve sonrası kayıt altına alabilmektedir. Aynı zamanda meydana gelecek transientleri 10Mhz yani yaklaşık 166000 örnek/peryot ile kayıtlama yapabilmektedir. Enerji Kalitesi uygulamalarında rakipsiz olan ürün aynı zaman 0.06 hassasiyetli bir enerji sayacıdır.
 
entes mpr-63 serisi ni incelemeni tavsiye ederim.
 
her model in hafıza da tutabilme harmonik özellikli haberleşmeli aynı zamanda röle(kontak)çıkışlı olanları mevcut siz kendinize en uygun sorun olduğunda teknik destek alabileceğiniz bir model almanızda fayda var arkadaşların önerdiği her model gayet güzel ve sorunsuz bağlantılarıda bir o kadar kolay
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,774
Kullanıcılar
449,980
Son üye
shield325

Yeni konular

Geri
Üst