kolay gelsin. başarılar
 
Arkadaşlar benim bu işin piyasası hakkında hiç bir bilgim yok, ben bu zamana kadar hep teknik bilgi edindim, piyasa şartlarını bilmiyorum, hangi işten ne kadar para alınır bilmiyorum, müşterileri nasıl bulacaz bilmiyorum. Bakkal dükkanı değil ki adam yoldan geçerken senden bi şeyler alsın. Bu zamana kadar hiç bir otomasyon firmasının kapısından içeri girmedim. Sizin vereceğiniz en ufak bir bilgiye dahi ihtiyacım var. Ankara şartlarında nasıl başlamalıyım.

Bende bu soruların cevaplarını arıyorum arkadaşlar, nasıl başlamalıyım nasıl bir yol haritası önerirsiniz.

Benim uzmanlık alanım plc, Scada ,op panelleri, hizmet sahasına gelince fabrikalardaki makinaların kontrolü ve anahtar teslimi otomasyon düşünüyorum, hizmet sahası birazda müşterinin talebine bağlı bence, benim bilgi alanım yukarda bahsettiklerim( plc, scada ,op panelleri), daha fazla hizmet sahası için daha başka bilgilere sahip elamanları, örneğin; enstrumantasyoncu, mekatronikci, gibi calıştırarak hizmet sahasını genişletemezmiyiz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Biraz daha detaylı açıklayabilirmisin, ne icin 10000 $ içinde neler var, bayilik derken?
 
güzel kardeşim,sana herkez yol göstermeye veya birşeyler anlatmaya çalışıyor.olayın özü senin kendinde!bu işlerle uğraşan insanlarla tanışıp diyoloğa gir!sana iş yaptıracak gibi insanlarla ortama gir ben bu işi yapabilirim diyerek kendine güven!bu işi kurman için ilk önce kendine güvenin olacak!sonra insanları inandıracaksın ve çevre edineceksin!seninde dediğin gibi müşteri gelip seni bulmaz!ancak sen kendini tanıtırsın o zaman müşteri seni nasıl nasıl bulur!bunun için çevreni edin bilgi topla!burada yazarak yardım alamazsın,sadece biraz yorulman çevre edinmen gerekili.ilk önce bu işlerle meşgül insanlarla tanış gerekiyorsa yanlarında işe girerek çevre edin ve bu işlerin nasıl olduğunu gör!başarılar dilerim!
 
evet bencede en mantıklısı öncelikle gidip bir yerlerde çalışmak bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar sizler iyi insanlarsınız:)
 
sana bol şanslar,inşallah muvaffak olr bir yerlere gelirsin!
 
Allah razı olsun... Öneri ve görüşlerinize her zaman açığım, spesifik fikirleri olan arkadaslar benimle bu konu üzerinden paylaşabilirler.
 
kararı zaten kendisi verecek adam öneri istemiş sadece kardeş benim sana tavsiyem bilgine güveniyorsan bitane otomasyoncunun yanında satış bölümünde çalış hem cevre edinirsin hem piyasayı görürsün
 
Sayın arkadaşım,

Bu soruyu kendine sormalısın.Bu bizlerin vereceği karar değil.Çevren varsa ,Ve her geçen gün çevren büyüyorsa O kdarda büyük maliyet gerektirmeden bir ofisle başlayabilrisin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,454
Mesajlar
917,708
Kullanıcılar
450,395
Son üye
rabiacr3r6
Geri
Üst