En Karlı Lisanssız HES

Katılım
4 Tem 2013
Mesajlar
3
Puanları
1
Lisanssız Elektrik üretimine dair yönetmelik yakında yayınlanacak. Şuan için çok kişinin çok fazla sorun içerdiği için ilgilenmediği lisanssız HES projelerinde firmamız olarak en az sorunlu, en çevreci ve en KARLI lisanssız HES tesislerini siz yatırımcılara sunmaktayız. Kurulu gücü 1 MWe olan ve yıllık ortalama üretimi en 8.000.000 kWh (8 GWh) olan HES projeleri üretmekte ve anahtar teslim (elektromekanik, proje, inşaat işleri) yatırımcılara sunmaktayız. HES işinden anlayan arkadaşlar böyle projelerin mümkün olmadığını savunabilirler ancak bizim geliştirdiğimiz sistemde herhangi bir regülatör, iletim hattı, yükleme havuzu, cebri boru veya santral binası yoktur. Bu bahsettiğim yapıların olmadığı sadece sualma yapısı ve türbin-jeneratör'den oluşan bir sistemden bahsetmekteyim. İlk yatırım maliyeti olarak 2-2,5 milyon dolar seviyesinde olan tesislerimizin, işletme gideri neredeyse sıfırdır. YEK (yenilenebilir enerji kanunu) kapsamında olan lisanssız HES projelerinde enerji satış fiyatı 7,30 cent dolar olarak kabul edildiğinde yıllık olarak 584.000 dolar getirisi olan tesislerimiz yaklaşık geri dönüş süresi 4-4,5 yıl civarındadır. Kurulacak olan sistem tamamen Avrupa menşeili olup uzun yıllar sorunsuz şekilde çalışacaktır. Bu şekilde üretim yapabilecek birçok yer tespit etmiş durumdayız.
Ayrıca Türkiye'nin herhangi bir noktasındaki lisanssız HES potansiyeli olan sizin tespit ettiğiniz yerler ile ilgili detaylı çalışmalar yapılarak, başvuru dosyalarınız hazırlanmaktadır.
Son olarak tarafımızca sizin istediğiniz dağıtım bölgesi sınırları içerisinde en karlı lisanssız HES projeleri sizin adınıza geliştirilir.
Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için [email protected] adresine iletişim bilgilerinizi yollarsanız size en kısa sürede dönüş yaparız.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.

Forum istatistikleri

Konular
128,360
Mesajlar
917,020
Kullanıcılar
450,232
Son üye
burak.s

Yeni konular

Geri
Üst