email görüntüleme programı

talhabulut

Üye
Katılım
10 Eyl 2008
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar gelen emaillerimi görüntülemek ve bana haber vermesi için program arıyorum. bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun...
 
Firefox için webmail notifier adında eklenti var. Bir çok web posta hizmetini destekliyor.
 
outlook kullan.mail hesabını outlooka tanıt ordan kullanabilirsin..Firefox kullanıyorsan ki bence kullanmalısın, gmail hesabında varsa arkadaşların önerdiği add-on u yükleyerek gmail inden de haberdar olursun. hotmailin varsa zaten msn sana her mail geldiğinde haber veriyor. ;)
 
mynet ve hotmail'in ikisinide destekleyen bir yazılım var mı bildiğiniz?
 
firefox kullanıyorsan WebMail Notifier çok güzel bir program. birçok e-mail sağlayıcısını destekliyor. mynet destekliyor mu bilemiyorum. denemek lazım.

yine firefox için sadece gmail kullanıyorsanız Gmail Manager eklentisi süper. ama birden fazla mail hesabınız varsa WebMail Notifier en iyisi.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
opera kullanın hem internette ezersiniz, hemde maillerinizi kontrol edebilir, ıcq, irc gibi proramlar kullanmadan chatlaşebilir, bilgisayarınızın hızını skıntıya sokmadan ve güvenli bir şekilde netteki her işinizi görürsünüz.
 
firefox kullanıyorsan WebMail Notifier çok güzel bir program. birçok e-mail sağlayıcısını destekliyor. mynet destekliyor mu bilemiyorum. denemek lazım.

notifier kullanıyorum zaten ama maalesef mynet desteklemiyor:(
 
Mynet ICQ diye birşey var. bununla email görüntüleyip gönderebiliyormuşuz. lakin adından da anlaşılabileceği gibi sadece bu işe yaramıyor uygulama. denemekte fayda var.

şurdan ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin
Mynet ICQ : Anında eğlenceli muhabbet
 
mynet i gmail e yönlendirn böylece gmail özelliklerinden yararlanabilrisiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst