email görüntüleme programı

mynet ve hotmail'in ikisinide destekleyen bir yazılım var mı bildiğiniz?

Bu firmalar POP3 desteği sağlıyor. O nedenle normalde outlook gibi programlarda kullanamazsın. (GMail farklı olduğı için destekleyen programlar var)

Ancak MS Office paketi içinde gelen windows live eklentisi var. Onu yüklersen outlookta dosyalarını görüntüleyebilirsin.

Ondan başka POP3 destekleyen program bilmiyorum açıkçası. Hiç rastlamadım.
 
Açık kaynak yazılımlardan olan Mozilla Thunderbird gerçekten kullanışlıdır. Outlook kadar başarılı olmasa da benim işimi görmektedir. Outlook kadar değil derken de yanlış anlaşılmasın, birçok özelliği barındırır. Ancak örneğin takvim özelliği yer almamaktadır. Onun için de Mozilla Sunbird kullanıyorum. Belli mi olur, ilerleyen zamanlarda entegrasyon sağlanabilir.. İşte o zaman Outlook'a çok sağlam rakip olurlar..

Saygılarımla,
 
Ancak örneğin takvim özelliği yer almamaktadır. Onun için de Mozilla Sunbird kullanıyorum. Belli mi olur, ilerleyen zamanlarda entegrasyon sağlanabilir..

Eskiden zaten bunlar entegre paket idi. Genel talep uzerine ayrildilar.
 
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim Sn. emrah_. İnsanların bildikleri vardır da açıkcası neden öyle bir talep olduğunu anlayamadım. Örneğin bir görüşme için e-posta göndereceksiniz, bunu yaparken de doğal olarak programınızı kontrol etmelisiniz. Şahsen bunun için ayrı bir yazılım kullanmak istemezdim.

Saygılarımla,
 

Forum istatistikleri

Konular
128,354
Mesajlar
916,961
Kullanıcılar
450,212
Son üye
salamakas

Yeni konular

Geri
Üst