Elektronik/Fizik Ortak Dersler

ingilizcemi geliştirmek istiyorum. ama hazırlığı da atlamam gerekiyor. zaten ingilizcemi geliştirecek kadar vaktim de olacak okul süresince. elimde farklı üniversitelerin sınav soruları var onlara bakıyorum. bakalım çalışıyorum ingilizceye hazırlığı geçemezsem bile, üst kurdan başlayacağımı varsayarsak hazırlığı bir dönemde bitirmem de mümkünmüş. üds kabul etmiyorlar diye biliyorum. eilts den 6.0 istiyorlarmış yada toefl dan geçerli bir puan. yani çok iyi ingilizce bilenler hazırlığı direk atlıyorlar. bu kadar yüksek puan isteyen okul yeterlilik sınavında da zorlar gibime geliyor...
 
Üniversite prosedür gereği o puanı istiyor olabilir siz elinizdeki fırsatı değirlendirmek için çaba sarfetmelisinizki sonra pişman olmayasınız, söylediğiniz kadarıyla çalışmalara başlamışsınız umarım emeğinizin karşılığını alırsınız, önünüzdeki süreçte kendinizi mesleki olarak geliştirmek için izleyeceğiniz yolda yine forumu kullanarak bana ve aradığınız soruların cevaplarına ulaşabilirsiniz, ben elektronik haricinde (forumunda temel felsefinde olduğu gibi) aslında pek yazışmam ama bu okul konusunda çok konuştuğuma inanıyorum genel olarak bilgi arayışındaki kişilere bilgiye ulaşmaları konusunda yardım etmeye ve tecrübeli olduğum konulardada bilgiyi kendim sunmaya çalışıyorum, sizin vesilenizle foruma teşekkür etmişte olayım çünkü ben foruma üye olduğumda çokta tecrübeli değildim açılan 100 konudan ancak bir ikisine cevap verebilirdim konulara verilen cevaplar ve ilgimi çeken konulardaki kendi araştırmalarım sayesinde şimdi yardım edebilecek duruma geldim yardım ederkende öğreniyor ve bilgilerimi pekiştiriyorum, sizde mesleğinizi severek ve ilgi alanınızı keşfederek geleceğe yatırım yapabilirsiniz. Biraz alakasız konulara girdim ama içimden geldi yazdım birkere. Çalışmalarınızda başarılar.
 
@karaapak teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. yeri geldikçe tekrar yardımlarınızı alacağım. size de başarılar dilerim.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,849
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst