Elektrikli Bisiklet İçin Bu Kit Uygunmudur?

Raunchy

Üye
Katılım
6 Şub 2023
Mesajlar
199
Puanları
1
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BVJF...e=380333&creativeASIN=B0BVJF3R4S&linkCode=asn

Alacağım Ürün bu ancak sizlere de uygunluğunu sormak istedim. Şehir içi kullanım için alacağım okuldan Eve Gelmek İçin Alacağım Sizce Uygun Mu? Nereye Gitsem Takabilirler? Kaç akü kullanmam gerektiğini de söylerseniz sevinirim aküye bağlı hızını da söylersiniz umarım.

Herhangi bir yanlış istekte bulunmuş olabilirim lütfen kusuruma bakmayın.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Bu tür motorları elektrikli bisiklet için tavsiye etmem. Bunun için HUB motor denilen tip daha uygun kanaatimce.

Niçin derseniz bu motorların montajı ve estetiği elk. Bisiklet için çok kaba. Linkini verdiğiniz tip motorlar daha ziyade 3 veya 4 tekerlekli elektrikli araçlar için uygun.

Ayrıca 48 volt için standart akü kullanacaksanız (12 volt) 4 adet lazım bu motor için.Menzilde bu akülerin amper değerinin toplamı ile alakalı.
 
o motoru tavsiye etmem, çıkışında dişli sistemi var (redüktör) bu tip motorlar çok sağlıklı değil. bunun yerine daha değişik modelleri araştırmanı tavsiye ederim. elektrikli araç yaparken çok değişken kriterler var. kriterlerini en baştan belirlemen lazım amaç+menzil+hız+ağırlık+voltaj+güç bunları toplayıp birleştirebilirsen verim alırsın. yoksa benim tavsiyemle alacağın motor hiç bir işine yaramaz. bir de durmak ve yavaşlamak için fren sistemini de hesaba katman lazım.
 
sen kafandakini canlandır önce km/ hız ve menzil, ağırlık sen+araç, kaç tekerlek, gibi kriterlerini bilmeden nasıl bir tavsiye istiyorsun?
50km/h yapsa olur Daffu Fxc300 modeline göre yapmak istiyorum 55 kiloyum 2 tekerlekli
 
şartları çok fazla zorluyorsun. yarın ayık kafa ile bakayım.
 
evet güzel insan, sana bir kamyon arkası yazısı ile cevap vereyim. fordum çeker 40-50 ton, gönlümde paris hilton. yani olmaz. neden? 50 km elektrikli bisikletlerde olmaz, sende bisiklet var hesabı yaparsam ve alınabilecek kitlere bakarsak 35 km hız sınırını geçemezsin. (extra modifiye hariç)
https://www.amazon.com.tr/Elektrikl...475-844b-2149db21aef2&pd_rd_i=B0B4HZ48ST&th=1
bu ve benzeri sistemler denenebilir. batarya olarak 36 volt lityum batarya kullanman lazım. burada fren yapalım. bisikletim yok fazla da uğraşmak istemem dersen direkt elektrikli bisiklet alabilirsin.
https://www.google.com/search?q=rks...Abjw7LwDQ&bih=604&biw=1291&client=opera&hl=tr
marka olarak değil fikir edinmen için verdim.
bisiklet en basit, insan gücü ile çalışan ve yavaş olan trafikte yasal olarak kullanılan ulaşım aracıdır. kanunen 35 km yasal hız sınırı vardır ve tüm dünyada geçerli bir sınırdır.
ya ben kafaya taktım bisikletim var elektrikli yapacağım dersen bafang olarak arama yap en sağlam kitlerden biridir. kolay gelsin
 
Ehliyetsiz ruhsatsız kullanım için yasal sınır 250 wattır. Uygulama kolaylığı için tekerlekte göbekten motorluları tercih edin. @Ar-kur-Tek ustaya katılıyorum.

 

Forum istatistikleri

Konular
128,350
Mesajlar
916,914
Kullanıcılar
450,201
Son üye
fredyss1

Yeni konular

Geri
Üst