Elektrik Mesleği Üzerine; Mühendis ve Tekniker - Teknisyenler için Çok Kapsamlı Başucu Kitap Tavsiyesi..! ElektroBank

Katılım
27 Ocak 2008
Mesajlar
174
Puanları
6
İsteme Adresi: elektrobank , SeckinKitap

1694509807288.png


Bu kitabı tanıtmak ve paylaşmaktaki amacım sektörde çoğu insanın bu kitabın varlığından bile haberinin olmaması, kitabı alıp istifade ettiğinizde kıymetli yorumlarınızı ve düşüncelerinizi paylaşarak daha çok insana ulaşmasına vesile olmanızı rica ediyorum..

Sitesinden Alıntı:

İlk baskısı 1997 yılında çıkan elektrobank kitabının ikinci baskısı 2008 yılının Nisan ayında piyasaya çıkmış bulunmaktadır. Elektrobank kitabı Elektrik proje mühendisleri, kontrol mühendisleri, işletme mühendisleri, uygulamacı mühendisler ile Teknik eğitim gören öğrenciler için yardımcı bir kitap olduğu gibi, mesleğe emek veren tekniker ve teknik lise mezunu arkadaşlarımızın da yanlarından ayırmayacağı “ Elektrik Mühendisliği El Altı Kitabı “ düşüncesiyle hazırlanmıştır.​

Elektrobank kitabı ;1021 sayfa 2797 şekil ve 94 resim içermektedir. Kitap 28 Bölümden meydana gelmiştir.

Zafer ÜRGÜPLÜ Elk Müh : 6040

kitap içeriğini kendi sitesinden inceleyebilirsiniz..

 
Alan kişilerin bu yorum altına düşüncelerini belirtmeleri, bir çok kişinin ufkunu aydınlatabilir.
 
Atilla Hocanın kitaplarından faeklı bir kaynak mıdır? Ona göre almayı düşünüyorum. Çünkü bende 3 cilt Atilla Hocanın ag+yg şebeke kaynağı var.
Bahsettiğiniz kitaplar bende olmadığı için kıyaslama yapmam mümkün değil. Bu kitapta konular çok ayrıntılı işlenmemiş kısa kısa özetler şeklinde düşünün.
 
hemen alıyorum tesekkurler. atilla hocanın kitaplarınıda paylasır mısınız? isim olarak olabilir link olabilir onuda almak isterim.
 
Elektrobank genel bütün konuları içerir. Atilla Yunusoglu hocanın kitapları sadece YG, direk, havai hat,tarvers vs proje detaylarını içeriyor. Yetkin Saner hocanın kitapları da havai hat direkler ile ilgili tüm detayları içeriyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,759
Kullanıcılar
449,975
Son üye
yamanelektronik2023

Yeni konular

Geri
Üst