el blender

redskymuscular

Katılımcı Üye
Katılım
1 Kas 2012
Mesajlar
1,333
Puanları
56
Merhaba,
Resimde gördüğünüz el blender kaçak akım attırıyor şikayeti ile geldi.
yalnız vida bağlantısı ile kapatılmamış. içini açıp bakmam gerekiyor ancak plastik dış kapağına zarar vermeden açmanın pratik bir yolu var mı?
 

Ekli dosyalar

  • 20151124_080409.jpg
    20151124_080409.jpg
    34.3 KB · Görüntüleme: 65
Ben bu tarz ürünlerin üzerine sünger kumaş gibi yumuşak bi malzeme koyup çekiçle kenarlarına hafif hafif vuruyorum bi yerden açık verdimi o açığı takip ediyorum.
 
içini bir türlü açamadım kenarları açıldı ama içeriden izin vermiyor plastik kırılacak neredeyse fazla da zorlayamıyorum.
fişe taktım denedim
bağlı olduğu 16 A sigortayı ve onun bağlı olduğu trifaze 40 sigortayı attırdı ancak 16 A sigortanın bağlı olduğu kaçak akım rölesini attırmamış.
bu sorun ile ilgili fikir paylaşacak olan?
 
İcine su vs bisi kacmis faz-notr kisa devresine sebep oluyor ya da iletkenler icerde birbirine temas ediyor.icini acip bakman sart
 
Bu blenderi getiren bu şekilde kullanamayacağı için yerinde olsam kırmamak için özen gösteririm ama bi yerden sonra ayırırım kırılırsa kırılsın yapcak bişe yok
 
parmağım arada kaldı.
yarıldı s. aleti yüzünden.
daha da zorlarsam kırılacak.
beklemedeyim
 
Tek resimle olmaz, o yüzden resimleri çoğalt ... tecrüben olsaydı zaten yazmadan açardın, düğme altında veya oval plastik altında vida olmalı.
 
Fiş kablosunun blendere giriş kısmının 2 cm altından ön yüz kısmında yuvarlak bir parça var mı? Ona ince düz tornavida geçirip kangırtıp açman lazım. Orada bir vida var. Arzum marka mı? Ön yüzden bir foto gönder. Bir de basma butonu kaldır altında vida olabilir.
Hay Allah Bülent abi zaten yazmışsın aynısı. Kalp kalbe karşıymış pardon abi.
 
Merhaba.Bu blender mutlaka vida bağlantılı da olmalıdır,çünkü başlık (Nozul) çıktıktan sonra tam olarak 2 parçadan oluşmuş olarak görülüyor.Bazen bir yapıştırma (Kalite kontrol etiketli veya bunun bir yapıştırması gibi) altında veya kötü görünmesin diye vida üzerine geçen plastik bir perçin gibi=Avrupa'dan yıllar önce getirilmiş eski,topraklı fişli ve çok kaliteli bir saç kurutma makinesinde (Specıale Magazzını Standa Termozeta; V 220 W 400) bu plastik perçini çekip tam çıkardıktan sonra makineyi tutan bu son vidaya da ulaşmıştım,bir dip not olarak.İyice bir araştırın,mutlaka makineyi sıkıca tutan bu son vidayı bulursunuz.Kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst