ekat belgesi yenileme ücretleri

ahmet 82

Üye
Katılım
22 Nis 2009
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
41
iyi günler arkadaşlar ben ekat belgesini alalı 5 yıl oldu ankara gölbaşı egitim tesisleri müd. aldım kayboldu. kayboldugunda herhangi ücret ödeniyormu süresi bittigi zaman nasıl yenileme yapılıyor yenileme yapıldıgında kaç tl alınıyor cevaplarsanız sevinirim
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
hocam bende şirketten alamadım kaybettim diye ilan verdim yenisini çıkarttıramadım eğer alabildiysen banada bilgi verirsen sevinirim
 
sayın kardesim , bende kumburgazdan almıstım ,5 sene gecerliliği var biliyordum fakat gerek olmadığı söylendi bana ,hala kullanıyorum .
 
EKAT (Yetki Belgesi) Yenileme eğitimi başlamıştır fakat Performans Yönetimi Dairesi Başkanlığının sıraya göre belirlediği şirketlerden gönderim gücüne göre alınmaktadır sen tek başına ben EKAT ehliyetimi yenileyeceğim diyerek gelemezsin kabul edilmez..
 
Konuyu Gölbaşı Eğitim Hocalarından birine danıştım.Şimdiye kadar yenileme hiç yapılmamış.2000yılı öncesi belge alıpta bağlı oldukları şirket aracılığı ile yenileme talebi olanlar şimdi sıraya sokulmuş ve dönemler halinde eğitime alınmaya başlamış.5 günlük bir eğitim veriliyormuş.Tedaş ve Dağıtım şirketlerine öncelik veriliyormuş.Şahsi müracaat alınmıyormuş.5 yılda bir yenilenir ibaresinin yenilenmemesi durumunda bir yaptırımı mahsuru yokmuş.Kısacası yenileme ile ilgili bir düzenleme yokmuş.Özelleştirmeler sonucu 4-C mağduru olan Tedaşcı arkadaşların talepleri arttıkça bu konuda yeni düzenlemeler yapılacak herhalde.
 
Ekat belgesi almak için müracatlar hangi tarihte oluyor,fiyatı ve kurs süresi nekadar arkadaşlar acil..
 
Ben ankara gölbaşında yeniledim ama bizi şirket gönderdi orada 5 günlük bir eğitim alıyorsun sınav soru yok yatak yemek hepsi dahil 2850 tl ye şirket temsilcilerine mal oluyor.
 
Arkadaşlar mrb benimde bir sorum olacak size ekat yenilemeden yeni geldim belgesi bir ay içinde şirkete gonderecekler iş yerindeki prosodur nasıl islicek yanı belgem geldiğinde ne gibi evrakların değişecek yeniden ise girismi yapılır soruyorum çünkü şirkete guvenmiyorum
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,726
Kullanıcılar
449,961
Son üye
omr70

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst