easywiev panel yardım..

kullanacağın bitmap resimin pikseli, kullandığın panelden daha büyük olamaz. örneğin mt506t 320*234 dür.resmin boyutunu değiştirmek için bilgisayarında office var ise resmi birlikte aç ile office picture menager ile aç. resimleri düzenleden yeniden boyutlandırı seç. istediğin pikseli gir otomatik küçültsün.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
easy view de her hangi bir değer girmem için hesap makinesine benzer br şey çıkıyor. fakat tamamen yeşil renkte sayılar gözükmüyor. ama işlev görüyor. sebebini bilen varmı?

____________________________

easy view da şifrelemek istediğim sayfalar var s7-200 plc çalıştıracağım. yarımcı olursanız sevinirim. Verdiğiniz örneklerin bir kaçında var şifreleme, fakat s7-200ü seçtiğim için yapamadım. acaba bir çözümü varmı.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
easy view da şifrelemek istediğim sayfalar var s7-200 plc çalıştıracağım. yarımcı olursanız sevinirim. Verdiğiniz örneklerin bir kaçında var şifreleme, fakat s7-200ü seçtiğim için yapamadım. acaba bir çözümü varmı.
Software de plc kontrol sekmesinden change windows u seç oraya Data(dx) gir
Bu dataya gidecegin sayfa nosu yüklenecek.
Sonra 2 değişken datayı karşılaştır(şifre yazma ve şifre)bu dogru ise bir kontak ile gitmek istediğin sayfayı dx e at .Kolay gele
 
eaayview 508sv gif formatını destekliyormu bilen varmı yada hangi panel destekliyor
 
tüm yardımcı olan arkadaşlara tşk ederim çok yardımcı oldunuz...
 
ya hocam easywiev mt 500 de örneğin sıcaklık set oldu evet hayır yazısını nasıl yapıcam yani evete basınca bi çıkış vericek hayıra basınca zaman saydıktan sonra tekrar evet hayır çıkacak yardımcı olrmusun
 
ya hocam mt500 de evet hayır olayını nasıl halledicez ör. sıcaklık set oldu evet hayır çıkıcak evete basınca bi çıkış vericek hayıra basınca zaman saydıktan sonra tekrar evet hayır çıkacak yardımcı olrmusunz
 
Bit lamp object ile yapmak istersen (shape den) 2 konumlu nesne seçeceksin ,label
state den konumlarına 0 ve 1 için content kısmına 0=hayır 1=evet yazarsın.
Sonra read adres bölümünden okunacak (m,y) yi adreslersen istediğini yaparsın.
Birde bunları panelden buton ile yapmak istersen set bit object i kullanmak gerekecek.
Kolay gele.
 
MT506L'nin içindeki bir sayfa şifrsini nasıl görebilirim?

PC bağlantısını yaptım EasyManager ile açtım, sadece sayfanın önizlemesini yapabiliyorum, şifre sayfasına nasıl erişirim?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst