E-Plan Pro Panel Yardım

Katılım
11 Eki 2011
Mesajlar
27
Puanları
1
Değerli arkadaşlar, ben bu programda 3D pano çizmek istiyorum baralar, sürücüler diğer elemanlar vs. Ancak ürünlerin macrolarını bulamadım pro panelin içinde bara dahi yok. Bunları nerden nasıl bulabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Bu programı bilen kimse yok mu :) peki alternatif olabilecek program önerisi olan arkadaslar ?
 
DXF çizimleri varsa import edebilirsiniz.
 
project menusunden normal şekilde yeni proje oluştur bir kaç sayfa ekle normal çizimlerini gerçekleştir.
menu kısmında layout space+navigatör tıkla oluşturduğun projenin üzerine gel sağ tıkla new seç. name kısmına isim ver ok tıkla 3d sayfası açıkcak hazır panolar baralar kanallar raylar mevcut projende oluşturduğun bütün malzemeleri tek tek raylara sürükle . insert kısmında enclosure (pano) panonu seçtiğinde baralar otomatik çıkacak pano tasarımı yaparken tabansacı üzerinde çalış inş. yardımcı olmuşumdur.
 
3d macro bulmana gerek yok malzemenin kendi orjinal macrosunu bulduğunda zaten ölçüler verilmiş 3d side otomatik çıkıyor
 
3d macro bulmana gerek yok malzemenin kendi orjinal macrosunu bulduğunda zaten ölçüler verilmiş 3d side otomatik çıkıyor

hocam daha ayrıntılı anlatabilir misin acaba? çünkü ben abb nin bir motor koruma şalteri için yaptım sadece gri bir kutu çıktı.ama demo projede 3d görselleri çok daha ayrıntılı çıkıyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,384
Mesajlar
917,160
Kullanıcılar
450,270
Son üye
beratasd

Yeni konular

Geri
Üst