Dizüstünü, dizden uzak tutun

Önceleri cep telefonum kemerimin sol tarafına koyuyordum telefonun altındaki bölgede ağrı yapıyordu sonra sağ cebime aldım ağrı
kesildi belki tesadüf şimdi laptopumu bazen dizimde kullanıyorum dizim ağrıyor futbol oynamaktan gelen ağrılar diye düşünüyordum
uyarınızı dikkate alıp takip edeceğim teşekkürler.Belkide bizim makinalar eskimiştir !
 
acırım acırım gelecek nesile acırım.çünkü o zaman herşey radyasyonlu olcak :S
 
Her çeşit radyasyonun ve kankası kanserin önlenemez yükselişi.
 
paylaşım için teşekkürler .telefonu açarken de açar açmaz kulağımıza götürmemek de gerekiyor.biraz beklemek radyasyonu azda olsa engelliyormuş.
 
Evet, dediğiniz tamamen doğrudur ve bilimsel dayanağı da her zaman mevcuttur.Cep telefonları; abonelerle irtibat kurmak için arama yaparken,yani bağlantıyı gerçekleştirirken watt. olarak da daha fazla enerji çeker,ayni zamanda daha fazla elektromağnetik dalga(Mikrodalgayla beyinde ısıtma) ve radyasyon yayarlar.Bağlantıdan(İrtibattan)hemen sonra kulağa yaklaştırmak,olabilecek tehlikeli riskleri büyük oranda azaltabilmekte.
 
Bence mantıklı.Zaten Dizüstünü dizüstünde kullanmayıda pek sevmem :)

Birde alarmlı bir saat almak lazım.

Telefonun alarmını kurup yastık altına koymakda baya zararlı, ki 3 senedir bu şekilde uyanıyorum her sabah
 
Aydınlattığın için teşekkürler, 70 cm den az yaklaşmamak lazım bence.
 
Bunu geçen sene öğrendim ve sonra bir alışveriş merkezine giderek notebook yastığı aldım. Çok kullanışlı birşey bir tahtayı kaplamışlar ve altınada yumuşak ve şekil değiştirebilen bir malzeme kullanmışlar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst