Dikkatimi çekti, neden bu oran düşük?

Sn. abuzettin20 bizzat şahit olduğum için söyliyeyim. Bana ne kadar yardımcı olduğunuzu o bahsedilen kişiler görse eminim 7/24 online olurlar ki siz ve sizin gibi büyüklerimizi kaçırmamak için.. :) Tekrar teşekkür eder, saygılarımı sunarım..
 
Bu site çok güzel bir şekilde hazırlanmış. Bilgi paylaşıldıkca güzelleşmekte. Burada buna en güze şekilde şahit olmaktayız. Bu siteyi bir yardımlaşma vakfına benzetiyorum. Mesleki açıdan bir okyanus adete. İnsanların sadece buraya ayıracakları vakitler sınırlıdır. Ulkemizdeki yaşam koşullarının zorluğunu ve cilvesini görünce insanlar yine iyi vakit ayırmaktalar. Daha çok mesaj atılsın daha çok kişi aktif olsun ister herkes tabiki. Kolay değil bir emek harcanıyor. Toplumuz genelde içine kapanık olduğundan bunu aşmak biraz zordur. Meslek yaşamında da öyle değilmi. Kimse birbirine birşey öretmek istemez genelde bunun altınad korku yokmudur sizce. Ben ilk zamanlarda cevremdeki arkadaşlara çok anlattım ama umursayan yok. Ancak insanlar nezaman başı ağrıdığında doktara giderse. burasıda genelde mesleki bakımdan sorun yaşandığında cevresinede cesaret edip elde edemediğinde gelenler olmakta. Bence bu site görevini tamamen yapmakta. İnsanların daha aktif olmasını istiyorsanız ? Bunu yollarını bulmalısınız. Anketler, Organizeler, Mesleki yarışmalar tabiki bunlar kolay değil arkadaşlar. Katılım ancak böyle durumlarla artar.

Umarım vakfın meslek erbabına faydasının dahada artmasını dilerim
Tüm emeği gecen arkadaşların emeğine sağlık
 
Malesef arkadaşlar üretmeden tüketme tehlikesi içersindeyiz
 
bende bireşeyler eklemeden edemedım:) site yöneticilerı kurucuları hakkında söylenicek çok şey var ama biz forma mesaj atarak sanırım cevap vermiş oluyoruz aslında alıyoruz farkında olmadan okadar çok sey öğrendimki bi konuyu araştırırken diğerine gözüm kayıyo derken gece bir bakıyorum saat 12 yı gecmıs:) ama hiç yorulmuyorum ınanın formdakı yazılanları okudukca zevk alıyorum yenı üye oldum forma katkıda bulunamadım henüz ama bilgilerımı karsılaştıgım sorunları sızden esırgemeyecegıme emın olabılırısnız galıba banada bagımmlılık yaptı kontrol kalemii:))
 
bundan 4 küsur yıl önce mp3 ler daha yasak olmadığı paylaşım sitelerinin daha yeni yeni duyulduğu zamanlarda. bende bir forumda yöneticiyim ve forum kurulum amacı doğrultusunda mp3 formatında şarkı ve mpeg formatında klipleri sanal olarak kopyalıyorduk. rep denilen şu yeşil kareler o kadar önemli olmuştu birden moderatörler arasında rekabet başını almış gidiyordu. durum böyleyken bizler teşekkür edilmiyor diye yakınarak siteye hide komutu uygulaması kullanmaya başladık. hide komutundan önce ziyaretçilerin 15 dakika gibi bir sürede sitede kalması müsade edilirdi. hide uygulamasıyla beraber bizim formda üye sayısı akıl almaz boyutlara ulaştı. sadece bir şarkı için teşekkür eden ve akabinde yok unutulup giden nice üyeler...
beleş tatlıdır.zahmet acıdır... insanoğlunun doğasında var bu olgu çaba harcamadan hedefe ulaşmak gibi bir düşünce akıllarda fazla yer ediyor.
 
Aslında bizlerde yönetici olarak zor cevaplar yazıyoruz, kendim için söyliyeyim; bazen cevap yazarken karşımdaki bunu nasıl anlayabilir(yada nasıl yanlış anlaşılmam) diye defalarca düzenleme ihtiyacı hissediyorum.
Ayrıca dinleyen zamanı geldiginde dinlenirmiş ;)
 
arkadaşlar benim daha evvel nickim bombacıydı ben nickle giremedim ve yeniden kayıt oldum ben bu forumu çok beğeniyorum bende foruma fazla giremiyorum bu benim işimi gördükten sonra bu foruma bıraktığım anlamına geliyorsa sizden çok özür dilerim ben bu forumun sonuna kadar destekçisiyim bu forumdan çok şey öğrendim bundaN sonra daha fazla giriş yapmaya çalışacağım ve bende bir şeyler ekleyeceğim ama bazen vaktim olmuyor hepinizden tekrardan özür diliyorum BEN BU FORUMU ÇOK SEVİYORUM
 
Bu benim ilk mesajım.Bu siteyi bir-iki aydır tanıyorum.Tabi böyle saygıdeger ve bilgili abilerimin yanında ,herkesin fikirlerini paylaşması kolay değil.Özellikle benim gibi öğrenciler için geçerli bu.Bırazda bu yönden düşünürseniz sevinirim yoksa zaten bu sitenin amacı insanlara bir şey katmaktır.Bende bu siteyi sevdim insallah daha aktif olmak istiyorum
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,381
Mesajlar
917,140
Kullanıcılar
450,262
Son üye
EminFurkan

Yeni konular

Geri
Üst