dıgıtal trafo sıcaklı rölesi

Katılım
21 Eki 2009
Mesajlar
131
Puanları
1
Yaş
47
Arkadaşlar çalıştığım işyerindeki trafolar yağlı idi fabrika güç artırımı nedeni ile tarfoların gücü artırıldı. (Dağıtım trafosu 6,3/0,4kV) ve değişen trafoların hepsi kuru tip oldu.
Size sorum yeni konulan trafolarda dıgıtal sıcaklık rölesi var. Röle beslemesi trafonun hemen sekonderinden alalım yoksa sekonderden sonraki şalterden sonramı alalım. (0,4kV dağıtım panolarımız çift trafolu, çift baralı ve iki bara arasında kublaj şalteri var.) [tercihiniz hangisi ise sebebi ile yazarsanız sevinirim]
Saygılar..........
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Genel ve kolay olan uygulama ag kesicisinden sonra 220 Vac almaktir,
Bana gore (24-110 ) Vdc baglanmasidir. Roleler dc voltaj ile beslenir.
 
Kullanacağınız rölenin klemens planında mutlaka belirtilmiştir. Sıcaklık kontrol rölesini Trafo üzerine montaj etmemenizi öneririm (Manyetik Alandan etkilenmemesi için).Röle nin kodonu ve ismini belirtirseniz size klemens planını gönderirim.
 
arkadasim kullandigin rolenin tipi onemli bu tip transformatorlerde italyan mali role kullanilir genelde de TECSYSTEM dir bu roleler ac-dc / 24-240V arasi calisirlar transformatorden almak aslinda pek dogru degildir ayri 220 V hat cekmek her zaman daha sagliklidir eger o imkan yok ise sekonderden alabilirsin neden saglikli olmadigina gelince transformatorde olusabilecek ariza roleyi etkileyebilir ve sonuc olarak enerjisi kesilen role kapanir ve size bilgi vermez sicakligin nereye kadar ciktigini anlayamassiniz veya arizanin kaynagini bulamassiniz en iyisi ayri besleme cekmeniz
 

Forum istatistikleri

Konular
128,315
Mesajlar
916,648
Kullanıcılar
450,149
Son üye
yusuf_19034

Yeni konular

Geri
Üst